Zlatica Gregorová Rôzne

Čas oddychu je tu: Kam môžete vyraziť počas víkendu v Šali a okolí?

Začal sa august a leto pokračuje vo svojom tropickom móde. Milovníci horúčav aj prívrženci tienistých plôch majú na výber, ako si vyplnia voľno.

Ilustračný obrázok k článku Čas oddychu je tu: Kam môžete vyraziť počas víkendu v Šali a okolí?
Zdroj: TASR

Ponúkame vám zopár tipov na podujatia zo Šale a okolie, na ktoré sa oplatí ísť pozrieť.

KULTÚRA

KULTÚRNE LETO 2018

3. august 2018 19.00 hod., nádvorie Renesančného kaštieľa Šaľa

MANŽELSKÁ PORADŇA

Kabaret v podaní Celkom malého divadla.

V súčasnosti je veľké množstvo párov, ktoré prechádzajú obdobím, keď jeden z partnerov podviedol. Prečo nám nevera spôsobuje najťažšiu ranu v partnerskom vzťahu? Štatisticky podvádzajú ženy aj muži rovnako. Nevera vždy znamená neriešený problém vo vzťahu, najjednoduchšie je nájsť si iný objekt záujmu. Existuje tzv. evolučná psychológia, ktorá popisuje neveru ako niečo prirodzené. Sú páry, ktoré majú tzv. otvorené vzťahy, to znamená, že sú otvorené iným sexuálnym aj emocionálnym vzťahom. Aj tu však musí byť dodržaná dohoda (napr. vyhýbať sa pohlavnému styku s inou osobou v manželskej posteli a pod.).

Hrajú: Ria, Antónia, Eurémia, spev, tamburína / Ria Mészárošová, Peťo, manžel, bicie, zobcová flauta, rainstick, spev / Petr Mészároš, gitara, spev / Peter Drmlík, basgitara, spev, palička / Martin Fojtík, klarinet, saxofón, triangel,spev / Viktor Faško

PREMIETANIE NA AMFIKU

Rozprávkový víkend

3. august 2018 o 21.00 hod.

FERDINAND

4.august 2018 o 21.00 hod.

JA, ZLODUCH 3

4. august 2018, Nám. sv. Trojice Šaľa 15.15 hod.

OVÁL 2018

Milovníci veteránov si opäť prídu na svoje. Po roku sa do Šale dopraví karavána historických vozidiel. O 15.15 hod. vystúpi Ivana Porubská a Slavo Repaský. Od 16.45 hod. by mali byť automobily vystavené na pšej zóne, aby ste si ich mohli pekne poobzerať.

4. august 2018 14.00 hod., Detská farma Humanita Kráľová nad Váhom

COUNTRY BÁL A WESTERNOVÁ SHOW

V areáli farmy Humanita uvidíte kovbojské súťaže, dvorenie koní a bude aj tradičný Country bál. Uvidíte Bertrama Betáka ako jazdí bez sedla a množstvo iných zaujímavých vystúpení. Viac nájdete tu: August načne Country bál: Na farme Humanita predvedú poriadnu westernovú show

5.- 6. august 2018, pred Kultúrnym domom vTrnovci nad Váhom

HODY

Tradičné letné podujatie v dedine vedľa Šale si môžete vychutnať aj vy. Hodová atmosféra s predajnými stánkami, špecialitami od výmyslu sveta a kultúrnym programom na vás čakjú počas dvojdňového podujatia.

Viac nájdete tu: V Trnovci čoskoro vypuknú hody: Vyšantia sa deti aj dospelí

ŠPORT

05. august 2018 17.00 hod., | Štadión Antona Keszeliho – Trnovec nad Váhom

1. kolo 7. ligy mužov

SA – GA Trnovec – Betonáris Šaľa „B“

Futbalový klub Dynamo Trnovec nad Váhom pozýva priaznivcov trnoveckého futbalu na majstrovské stretnutie.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

4.- 5. august 2018 20.00 hod.

Mission Impossible – Fallout (Mission Impossible – Fallout)

Tom Cruise sa vracia ako agent Ethan Hunt. Hrajú: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Vanessa Kirby, Alec Baldwin, Simon Pegg, Sian Brooke, Sean Harris, Ving Rhames, Michelle Monaghan, Angela Bassett, Wes Bentley, Alix Bénézech, Joey Ansah, Caspar Phillipson, Velibor Topic, Gordon Alexander, Frederick Schmidt, Russ Bain, Grahame Fox

4.- 5. august 2018 18.00 hod.

Rodinka úžasných 2 (THE INCREDIBLES 2)

Vo filme Rodinka Úžasných 2 sa vracia obľúbená rodina superhrdinov. Avšak tentoraz je hlavnou hviezdou Helen, zatiaľ čo Bob zostal v domácnosti a pomáha Violet a Dash zvládať každodenné nástrahy „normálneho“ života. Pre všetkých je to ťažká zmena, a ťažšie je o to viac, že si nikto z rodiny neuvedomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Keď sa objaví nový zloduch, ktorý sa chystá uskutočniť diabolsky geniálny plán, tak rodina musí nájsť spôsob, ako sa dať zase dohromady a spojiť sily – čo sa ľahko povie a ťažko urobí, aj keď sú všetci doslova úžasní.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM