Zlatica Gregorová Kultúra Rôzne

August načne Country bál: Na farme Humanita predvedú poriadnu westernovú show

Letný čas je typický dovolenkovým režimom. Pracujúci aspoň na čas vybehnú na letnú terasu, prázdninujúci sa vyberajú k vode či za iným relaxom.

Ilustračný obrázok k článku August načne Country bál: Na farme Humanita predvedú poriadnu westernovú show
Zdroj: TASR

Či pracujúci alebo dovolenkári, všetci bez rozdielu môžu navštíviť podujatie, ktoré sa uskutoční v prvú augustovú sobotu.

Detská farma Humanita v Kráľovej nad Váhom funguje od roku 1995 a i tento rok v nej pripravili bohatý program pre svojich návštevníkov. Humanita je farma, ktoré okrem iného ponúka aj špeciálne letné tábory, či netypické krúžky pre deti ako napr. : farmár, divadelník či jazdec aj vzdelávacie programy. Dokonca si na farme môžete adoptovať svoje zviera a finančne ho podporiť aj sa s ním pohrať.

Tradičným letným podujatím, ktoré na farme organizujú je Country bál a westernová show. Začne sa 4. augusta 2018 od 14.00 hod. Moderátormi podujatia budú Paľo Hraška a Reptil. A na čo sa môžete tešiť?

Popoludní od 14.00 hod. v areáli farmy Humanita uvidíte a možno sa aj budete môcť zúčastniť kovbojských súťaží, uvidíte ako si kone dvoria aj budete svedkami vystúpenia Country Clubu Myjava. Podľa vyjadrení organizátorov nebudú chýbať ani súťaže pre deti a maľovanie na tvár.

Jazdec bez sedla

Návštevníci podujatia uvidia i to, ako majiteľ farmy Bertram Beták dokáže jazdiť na koňovi bez sedla či ako sa dá s tátošom tancovať. Na svoje si prídu aj obdivovatelia bičov. Po vystúpeniach už budú nasledovať hudobné bonbóniky pre malých aj veľkých.

Bál aj ohňostroj

Večer od 20.00 hod. sa už rozprúdi pravý bál v štýle country. Pripravený je aj nočný ohňostroj. Organizátori z Detskej farmy humanita potešia malých návštevníkov aj vozením na koňoch. Tí starší zase môžu navštíviť typický country saloon.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM