Peter Štrbo Od Vás

ZŠ s MŠ Murgaša v Šali má novú školskú jedáleň

Deti na Základnej škole s materskou školou Jozefa Murgaša v Šali majú opäť niečo nové.

Rodičovské združenie pri tejto škole sa v spolupráci s vedením školy pustili do projektu obnovy školskej jedálne. Keďže interiérové vybavenie jedálne bolo zastarané a hlavne modernému stravovaniu nevyhovujúce, pustili sme sa do práce . Celkové náklady na obnovu školskej jedálne dosiahli cca 8ooo,– € z čoho 70 % uhradilo rodičovské združenie a zvyšnými 30 % sa podieľala škola samotná. Myslím si že výsledný efekt stojí za to. Nápady, predstavy ale hlavne finančné limity sa podarilo firme INTEMA Šaľa zrealizovať tak, že sme spokojní my rodičia, deti ale aj škola.

Okrem nových krásnych priestorov v jedálni sa využíva čipový systém objednávania a výdaja stravy. Tento systém zabezpečuje výdaj stravy žiakovi, odhlásenie sa zo stravovania a cez internetovú stránku školy si rodič môže jednoducho skontrolovať jedálny lístok na dva týždne vopred.

Pri realizácii sme mysleli aj na deti z časti materskej škôlky, preto ich stravovací priestor je súčasťou jedálne, ale je prispôsobený potrebám detičiek z materskej škôlky.

Klaudia Kalabová Predsedkyňa rodičovského združenia

Murgasa_jedalen
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM