Zlatica Gregorová Rôzne

Zimomraví chlpáči hľadajú nový domov: Nájdite si skvelého spoločníka aj vy, FOTO

S končiacim sa decembrom nastupuje chlad. Viacerí klienti na štyroch labkách prichádzajú do šalianskeho útulku ako interiéroví psíci.

Ilustračný obrázok k článku Zimomraví chlpáči hľadajú nový domov: Nájdite si skvelého spoločníka aj vy, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Kvôli zmeneným podmienkam sa teda nevedia prispôsobiť vonkajšiemu chladu. Na ulici sa ocitli z rôznych dôvodov a každý z nich by ocenil príjemné prostredie v teplom pelechu. Práve teraz je ten správny čas, aby ste si aj vy zaobstarali svojho nového spoločníka.

Rýchlosť sa vyplatí

Opäť vám prinášame päticu chlpáčov, ktorí čakajú na svoj nový domov. Ku každému z nich ponúkame fotografiu aj informácie, aby ste sa o ňom niečo vopred dozvedeli. Potom už len stačí, aby ste sa ozvali pracovníkom OZ Zatúlané psíky Šaľa. Aby vám štvornohého miláčika nikto vopred nevyfúkol, čo najrýchlejšie kontaktujte šaliansky útulok osobne, cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

„Tentoraz Vám predstavíme psíkov, ktorých inzerujeme opakovane a dlhú dobu, napriek tomu však nemali šťastie a domov si zatiaľ nenašli. Posnažili sa hafani i pracovníci útulku, aby vám krásu týchto chlpáčov priblížili a ostáva len veriť, že aj oni zažijú šťastné a veselé. Ak nie tieto Vianoce, ale nasledujúce dni a roky vo svojej novej rodine,“ uvádzajú pracovníci OZ Zatúlané psíky Šaľa.

Ošetrení

Každý z psích adeptov na nový domov je veterinárne ošetrený proti vonkajším aj vnútorným parazitom a taktiež aj očkovaní, čipovaní a podľa veku a potreby aj kastrovaní. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky:

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

SUZY a BRUGGY sú dvaja seniori. Noblesná Suzy a jej stály kamarát Bruggy sa jeden od druhého nepohnú. Pre Suzy, nemajú v útulku, žiaľ ostatné fenky pochopenie, o to viac by si táto dvojica v rokoch zaslúžila pokojné miesto na dožitie. A to čím skôr.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

HANSI je skvelý psík, ktorému by to viac pristalo niekde v teple pri vianočnom stromčeku, ako v studenom útulku. Hansi sa nevie zohriať a je mu neustále zima a takisto si hľadá domov, kde by sa o neho s láskou starali dobrí ľudia.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

SMASH je jeden z najmenších psích bezdomovcov. Tento psík je veľmi zimomravý. Najradšej by ani nos nevystrčil von. Teplý peliešok je jeho tajným vianočným prianím.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

VALDÉZ spadá pod syndróm čierneho psa. Ľudia takto sfarbené psy z nepochopiteľných dôvodov, pri výbere, vytrvalo prehliadajú. Tak si ich prosím, všimnite, sú úžasní a jeden z nich už na vás netrpezlivo čaká.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Vianočnú prehliadku psích útulkáčov uzatvára GORDON. Už vyše roka-teda, druhú zimu, čaká v útulku na svoj domov. Gordon (na foto vľavo s Ornellou) so svojím krátkym kožúškom zimu vyslovene pretrpí a nový pán s príjemným domovom by bol pre neho ozajstnou spásou.

Zimomraví chlpáči hľadajú nový domov: Nájdite si skvelého spoločníka aj vy, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM