Zlatica Gregorová Rôzne

Zažite jarné prázdniny v šalianskom CVČ: Každý deň bude iný

Jarné prázdniny v našom meste začínajú od pondelka 20. februára 2017. Žiaci môžu využiť ponuku miestneho Centra voľného času Tip Top.

Ilustračný obrázok k článku Zažite jarné prázdniny v šalianskom CVČ: Každý deň bude iný
Zdroj: TASR

Jeho pracovníci pripravili zaujímavý program počas celého týždňa. Každý deň bude niečím výnimočný a zakaždým iný. Veď posúďte sami.

Bez pokusov to nepôjde

Už v pondelok 20. februára 2017 na vás budú čakať tvorivé dielne. Podľa slov riaditeľa CVČ Michala Malárika, ktorý sa nedávno vyjadril pre náš portál o pripravovanom podujatí, bude rezonovať zimná a možno i pomalým krokom prichádzajúca jarná téma.

Utorok 21. februára je venovaný rôznym zábavným pokusom a hrám, ktoré budú deti robiť spolu s vedúcimi z CVČ Tip Top. Tie prispôsobia veku a záujmu prihlásených prázdninujúcich.

Rozprávka i fašiangový karneval

V stredu 22. februára spoločne deti i dospelí vymyslia rozprávku. Štvrtok 23. februára bude mať vyhradený svoj priestor najmä pohyb a všetky pohybové aktivity pre deti a mládež. A záverečný deň jarných prázdnin bude patriť jarným tradíciám a fašiangovému veselému karnevalu. Ten si všetci spoločne užijú v priestoroch CVČ Tip Top.

Program sa začína každý deň o 7.00 hod a končí o 16.00 hodine. Poplatok na deň je 8 eur/deň pre Šaľanov a 12,– Eur pre deti z okolia. Bližšie info Vám poskytnú v CVČ Šaľa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM