Zlatica Gregorová Rôzne

Záhradky v Trnovci rozkvitnú: Budú súťažiť o tú najkrajšiu!

Pri príležitosti tohto sviatku sa totiž rozhodli, že uskutočnia prvý ročník Súťaže o najkrajšiu záhradku a predzáhradku.

Ilustračný obrázok k článku Záhradky v Trnovci rozkvitnú: Budú súťažiť o tú najkrajšiu!
Foto: Zlatica Gregorová

Každoročne sa obyvatelia Trnovca nad Váhom s príchodom jari zapájajú do spríjemnenia svojho okolia, tentoraz však prišli s atraktívnou súťažou. Viac o dlhodobej akcii nám porozprávala kultúrna referentka Iveta Mesárošová z miestneho obecného úradu.

Prvý ročník skrášľovacej súťaže

„V obci sme vyhlásili prvý ročník Súťaže o najkrajšiu záhradku a predzáhradku. Súťaže sa môže zúčastniť každý obyvateľ s trvalým pobytom v našej obci. Aby sa mohol zúčastniť súťaže, musí zaslať 3 fotografie – pohľady na svoju záhradku alebo predzáhradku,“ hovorí referentka.

Súťaží sa do augusta

Súťaž bude mať dlhodobejší charakter. Začne sa 22. apríla a skončí v lete, presne 30. augusta 2017. Počas nasledujúcich mesiacov môžu Trnovčania posielať pohľady na svoje rozkvitnuté a upravené okolie. V termíne od 1.- 30. augusta 2017 budú súťažné fotografie uverejnené i na facebookovej stránke obce a obyvatelia budú môcť zahlasovať za naj fotografie. Víťazi dostanú hodnotné ceny so záhradkárskou tematikou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM