Zlatica Gregorová Rôzne

Zadovážte si nového člena rodiny: Pes je na to ako stvorený, FOTO

Opäť vám ponúkame paletu štvornohých miláčikov, ktorých si môžete zadovážiť domov. Budú vašimi vernými priateľmi a spoločníkmi.

Ilustračný obrázok k článku Zadovážte si nového člena rodiny: Pes je na to ako stvorený, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

V spolupráci s Občianskym združením Zatúlané psíky Šaľa vám predstavujeme chlpáčov, ktorí majú za sebou často nemilé časy a i preto akútne potrebujú vašu opateru a lásku.

Ihneď volajte

Prečítajte o každom chlpáčovi a ak vám niektorý z nich padne do oka a chcete ho mať doma, ihneď navštívte šaliansky útulok. V našej fotogalérii nájdete chlpáčov aj s informáciami o každom z nich. Po výbere sa čo najrýchlejšie vyberte k útulkáčom alebo ich kontaktujte e-mailom: zatulanepsikysala@gmail.com či telefonicky :0903 280 997 alebo cez sociálnu sieť.

Veterinárne ošetrené

Všetci psí dočasní klienti sú ošetrení proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkovaní, čipovaní a podľa veku a potreby aj kastrovaní. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky. Pozor, nech vám toho vášho niekto nevyfúkne!

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

DENY je prekrásny mladý psík, v ligotavom čiernobielom sfarbení. Deny je vraj potomkom stavača, má elegantnú stavbu tela, inteligenciu a učenlivosť pracovného psíka. Deny sa znáša s inými psíkmi výborne, a ľudí doslova miluje. Je vhodný do aktívnej rodiny.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

TESLA, stredne veľká štíhla fenočka vyzerá so svojou šedivou tváričkou ako seniorka. Pritom táto mladá fenka práve oslávila svoje prvé narodeniny. Tesla veľmi lipne na človeku, ihneď si vytvorí úzky vzťah a svoju rodinu si stráži a chráni. Je to verná a citlivá fenka. Kto si ju vyberie získa psíka so zlatou dušou a verného priateľa.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

MARGOT je urastená ročná fenka, mix rottweilera. Margot je nielen vzrastom veľká, má aj obrovské, dobré srdiečko. Margot potrebuje veľa lásky a citlivý prístup, lebo táto krásna fenka zažila žiaľ zlé zaobchádzanie a bitku. Margot sa bojí zvýšeného hlasu, prudkých pohybov, kriku. Je to jemné stvorenie v tele veľkého psa.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

IRMA je majestátna nemecká ovčiačka v najlepších rokoch. Irma má 5 rokov a časy ,keď bola nezastaviteľná kopa energie, má už za sebou. Teraz je to pokojná a mierna fenka, ktorá svojím zjavom vzbudzuje rešpekt, ale správaním je úplne bezproblémová. Irmuška si hľadá ten najlepší domov.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

LUJZA je taktiež mladučká fenka, mix NO x husky, ktorá sa v jedno pekné ráno objavila pred útulkom. Lujza žije podľa motta Všade dobre a je spokojná a priateľská ku každému. Aj keď sa Lujza cíti aj v útulku ako ryba vo vode, myy by sme ju radi videli v jej vlastnom domove, ako člena rodiny.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM