Zlatica Gregorová Kultúra

Začnite nový rok štýlovo: PREHĽAD plesov v Šali a okolí

Ples alebo bály sú už tradične súčasťou osláv v prvých mesiacoch nového roka. Pozrite sa spolu s nami, kam si môžete ísť zatancovať.

Ilustračný obrázok k článku Začnite nový rok štýlovo: PREHĽAD plesov v Šali a okolí
Zdroj: TASR

V našom okrese sa ich chystá hneď niekoľko. Ktorý z nich si vyberiete? Nechajte sa inšpirovať.

24. Reprezentačný ples mesta Šaľa

Už v prvej polovici januára 13. 1. 2017 sa môžete vybrať na ples rovno do nášho mesta. O 20.00 hod. sa začne 24. Reprezentačný ples mesta Šaľa. Konať sa bude v priestoroch Domu kultúry v Estrádnej sále. Prezentácia hostí sa uskutoční o 19.00 hod. Samotný ples sa začne o hodinu neskôr.

Počas plesovej zábavy sa môžete tešiť na vystupujúcich z radov známych tvárí: skupina STARMANIA, DJ Roman Krajčír, VIVA, ExtravaDansa. Moderátorom bude Martin Nikodým. Cena vstupenky jej 45,– Eur.

Obecný ples v Močenku

V sobotu 21. januára 2017 si môžete zaplesať v Močenku. Obec pripravila Obecný ples. Ten sa uskutoční v Spoločenskej sále obecného úradu. Slávnostný začiatok bude o 19.00 hod. Počas jeho trvania sa o zábavu postará hudobná skupina Milkivej a Folklórny súbor Sečkár. Počas plesu môžete ochutnať biele, ružové a červené močenské vína. Prekvapením bude i obecná torta.

IV. Reprezentačný ples vo Veči

Vo februári Vás Občianske združenie Večania pozýva na IV. Reprezentačný ples. Uskutoční sa 21. februára 2017. V budove Spoločenského domu vo Veči sa môžete zabaviť od 19.00 hod. Do spevu a tanca Vám zahrá hudobná skupina TOP. Plesom bude sprevádzať Mária Šeboková. Podávať sa bude slávnostná večera s dezertom a prípitkom. Nebudú chýbať švédske stoly, či čokoládová fontána. Cena vstupenky je 25,– Eur.

Viete o plese, ktorý nie je v našom prehľade? Dajte nám vedieť!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM