Zlatica Gregorová Kultúra

Začnite nový rok na plese v Šali a Močenku: Rozpáli vás folklór aj Martin Chodúr

S januárom neprichádzajú iba nové predsavzatia, ale aj možnosti ako si výborne zatancovať. Návšteva týchto podujatí je na to ako stvorená.

Ilustračný obrázok k článku Začnite nový rok na plese v Šali a Močenku: Rozpáli vás folklór aj Martin Chodúr
Zdroj: TASR

Viaceré spolky či združenia chystajú významné plesy pre svojich členov. Svoje plesy majú rybári, poľovníci, školy aj úrady.

Reprezentačný ples

Aj v Šali a Močenku pripravili veľkú zábavu so všetkým, čo k tomu patrí. V našom meste sa uskutoční už 26. ročník Reprezentačného plesu mesta Šaľa. Chystať si svoje slávnostné róby a smokingy môžete už teraz. Ples sa bude konať 18. januára 2019 v Estrádnej sále Domu kultúry v Šali.

Hudobní hostia

Od 19. hodiny sa začne prezentácia plesajúcich, ktorých o 20.00 hod. privíta moderátorka Veronika Paulovičová. Zabávať bude skupina Starmania, Brillant orchester Milana Olšiaka, Anta Agni a taktiež aj dídžej Vlado Tanečka. Špeciálnym hosťom bude český spevák Martin Chodúr.

O jeden deň neskôr sa bude plesať aj v neďalekom Močenku. Pracovníci úradu zorganizujú IV. ročník Obecného plesu.

Obecný ples v Močenku

Spoločenská sála miestneho úradu bude pripravená pre všetkých hostí 19. januára 2019. Od 19. 00 hod. tam zažijete slávnostné chvíle pri tanci a hudbe. Do taktu bude hrať skupina Milkivej. Spestrením udalosti bude program na ľudovú nôtu a to vystúpenie folklórneho súboru Sečkár. Organizátori pre účastníkov plesu pripravili degustáciu vín aj bohatú tombolu a tiež slávnostné menu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM