Rastislav Búgel Krimi

Záchrana domácich miláčikov a riešenie obťažovania okoloidúcich: Mestskí policajti mali plné ruky práce

Šalianki mestskí policajti sa nezastavili ani počas uplynulého mesiaca. Pozrite, čo všetko ich zamestnalo.

Ilustračný obrázok k článku Záchrana domácich miláčikov a riešenie obťažovania okoloidúcich: Mestskí policajti mali plné ruky práce
Foto: Rastislav Búgel

Šalianska mestská polícia udelila v priebehu uplynulého mesiaca 99 pokút v celkovej sume 1103 eur. Viac ako polovicu zaplatili majitelia áut, ktorí nerešpektovali zákon o cestnej premávke a odstavili svoje auto v zákaze parkovania. Ako uviedla Erika Kőrösi z mestského úradu, policajti vo februári často riešili prípady obťažovania okoloidúcich, pitia alkoholu na zastávkach autobusov, či budenie verejného pohoršenia. Celkovo riešili podobné prípady v takmer 20 prípadoch.

„Zasahovali aj pri záchrane dvoch domácich miláčikov. Jedného potulujúceho sa psíka odchytila hliadka a pomocou čipu mu našla majiteľa. Druhý pes mal podobný osud, policajti nakoniec zistili, že patrí 64-ročnej Šalianke,“ informovala Kőrösi. Ako pripomenula, mestskí policajti sa nenudili ani v posledné februárové dni. „Napríklad 28. februára v noci o tretej hodine si cez kamerový systém všimli, že dvaja mladíci sa vozia na nákupných košíkoch. Prípad policajti vyriešili napomenutím a vykázaním mladíkov z miesta,“ dodala Kőrösi.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM