Rôzne

Začal sa veľký SAMOZBER jabĺk: V tomto sade vám pribalia pár kilov ZADARMO!

Ovocné sady v Nitrianskom kraji spustili samozber jabĺk. Kde a za koľko si nazbierate debničku plnú zdravia?

Ilustračný obrázok k článku Začal sa veľký SAMOZBER jabĺk: V tomto sade vám pribalia pár kilov ZADARMO!
Zdroj: TASR/Roman Hanc

Sady Novosady

V sadoch za dedinou Cabaj-Čápor začali so samozberom jesenných jabĺk už koncom augusta. Zbierajú sa odrody Gala a Rubinola. Samozber prebieha od 8.00 do 16.00. Cena za kilogram je 0,70 eur. Tohtoročnou novinkou sú vozíky pre zberačov.

Posted by Sady Novosady on Thursday, August 25, 2022

Veľký Báb

Tento týždeň spustili ovocinári z Bábu veľký samozber jabĺk. Od pondelku do piatku sa zbiera v čase od 10.00 do 16.00 hodiny. Samozber je otvorený aj v sobotu od 9.00 do 16.00 hodiny.

Jablká v samozbere sa predávajú za 0,60 eur za kilogram. V ponuke sú aj jablká na kvas, ktorých cena za kilogram je 0,25 eur. „Na samozber sa prosím vopred informujte ohľadom toho, či je otvorené a cesta prejazdná na telefónnom čísle 0918 521 577,“ uvádzajú pestovatelia z Bábu.

Na samozber sa prosím vopred informujte ohľadom toho, či je otvorené a cesta prejazdná na telefonnóm čísle 0918 521 577 📲

Posted by Samozber jabĺk - Veľký Báb on Monday, September 5, 2022

Emilove sady

V utorok 6. septembra odštartovali samozber jabĺk aj v Emilových sadoch v Dvoroch nad Žitavou. Pestovatelia sa dokonca rozhodli jablká rozdávať. „Áno, čítate správne. Budeme rozdávať jablká! Príďte k nám na samozber a dostanete od nás 5 kg jabĺk,“ oznámili pestovatelia na sociálnej sieti s tým, že akcia platí pri odbere minimálne 20 kg počas celého trvania samozberu.

Ako prvé sa zbierajú odrody Golden Delicious a Selena. Postupne budú pribúdať ďalšie. Cena jabĺk v samozbere je 0,60 eur za kilogram. Otvorené majú od pondelka do soboty v čase od 8.00 do 17.00.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

SAMOZBER JABĹK začína už v utorok 6. septembra 🍎🍏 A áno, čítate správne. Budeme rozdávať jablká! 😱 Príďte k nám na...

Posted by Emilove Sady on Monday, September 5, 2022

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM