Zlatica Gregorová Rôzne

Za dverami číha víkend: TIETO podujatia si nenechajte ujsť!

Horúce leto sa pomaly chýli ku koncu a školáci odrátavajú posledné voľné dni. I keď prázdninám pomaly odzvoní, stále je dostatok možností, ako ich využiť.

Ilustračný obrázok k článku Za dverami číha víkend: TIETO podujatia si nenechajte ujsť!
Foto: Zlatica Gregorová

Ponúkame vám prehľad našich redakčných tipov. Vybrať si môžete z hudobných, kultúrnych aj športových podujatí.

KULTÚRA

  • KULTÚRNE LETO 2018

24. august 2018 19.00 hod., nádvorie Renesančného kaštieľa Šaľa

GYPSY ELEGANCE

Temperamentná cimbalová kapela Vás zabaví svojimi melódiami na nádvorí kaštieľa V Šali. Horúce spevy a melódie spríjemnia najbližší augustový večer.

  • PREMIETANIE NA AMFÍKU

Pracovníci Mestského kultúrneho strediska v Šali pozývajú návštevníkov na Dámsku jazdu. Pozrite si filmové lahôdky, ktoré potešia dušu každej ženy.

Dámska jazda

24.8. o 21.00 hod.

Aj dvaja sú rodina

25.8. o 21.00 hod.

Ako byť single

25. august 2018, 11.00 hod, Šaľa

  • SÍDLISKOVICA 2018

Občianske združenie Šaľa – Tvoje mesto zakončí tohtoročné leto svojou tradičnou akciou. Pre účastníkov sú pripravené rôzne veselé aktivity, určené deťom. Dospelí sa zamestnajú varením gulášu. Nebude chýbať ani Oceňovanie aktívnych obyvateľov mesta Šaľa.

25. august 2018, 9.00 hod., Lángov Dvor Trnovec nad Váhom

  • REBEL RUN

Občianske združenie Keď nevládzeš, tak pridaj organizuje spoločensko – zábavnú akciu na ranči Lángov Dvor. Organizátori ho s odchádzajúcim letom pripravili špeciálne pre deti. Tie si budú môcť zasúťažiť v prekážkovom preteku. V kultúrnom programe vystúpi aj Veršík s Riekankou a mnoho iných.

25. august 2018, 17.00 hod., Tešedíkovo

  • FOLKLÓRNE SLÁVNOSTI A FESTIVAL VÍNA

Tradičné podujatie pripravili pre obyvateľov aj návštevníkov Tešedíkova členovia Csemadok u a Viniper – u. Môžete sa tešiť na ukážky tradičných ľudových remesiel, vystúpenia folklórnych súborov a na svoje si prídu i vaše chuťové poháriky. Organizátori ako bonus nachystali aj ochutnávku vín a čerstvo napečených peredských pagáčov. Vystúpia deti, speváci aj tanečníci z Tešedíkova i hostia zo zahraničia.

ŠPORT

II. Liga SŽ U 15 ZsFZ 10.00 hod. Futbalový štadión Šaľa

FK Slovan Duslo Šaľa – FK Tempo Partizánske

II. Liga MŽ U13 ZsFZ

25. august 2018 12.00 hod.

FK Slovan Duslo Šaľa – Fk Tempo Partizánske

TIPOS III. Liga Západ

25. august 2018 17.00 hod., Futbalový štadión Šaľa

FK Slovan Duslo Šaľa – KFC Kalná nad Hronom

KINOTIPY KINA ŠAĽA

25. a 26. august 2018 20.00 hod.

Slender Man (Slender Man)

Say Hello to Slender man Réžia: Sylvain White  •  Scenár: David Birke  •  Podľa predlohy: Victor Surge  •  Producent:Brad Fischer, Robyn Meisinger, William Sherak, Sarah Snow, James Vanderbil  •  Hudba: Ramin Djawadi  •  Hrajú: Joey King, Annalise Basso, Javier Botet, Julia Goldani Telles, Jaz Sinclair V malom mestečku v americkom Massachusetts chcú štyri stredoškoláčky rituálom poprieť existenciu tajomného Slender Mana. Keď však jedna z nich záhadne zmizne, všetko nasvedčuje tomu, že je v skutočnosti jeho poslednou obeťou…

25. a 26. august 2018 18.00 hod.

Rodinka úžasných 2 (THE INCREDIBLES 2)

Vaši obľubení hrdninova sú tu v šialenom pokračovaní! Réžia: Brad Bird  •  Scenár: Brad Bird  •  Hudba: Michael Giacchino Vo filme Rodinka Úžasných 2 sa vracia obľúbená rodina superhrdinov. Avšak tentoraz je hlavnou hviezdou Helen, zatiaľ čo Bob zostal v domácnosti a pomáha Violet a Dash zvládať každodenné nástrahy „normálneho“ života. Pre všetkých je to ťažká zmena, a ťažšie je o to viac, že si nikto z rodiny neuvedomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Keď sa objaví nový zloduch, ktorý sa chystá uskutočniť diabolsky geniálny plán, tak rodina musí nájsť spôsob, ako sa dať zase dohromady a spojiť sily – čo sa ľahko povie a ťažko urobí, aj keď sú všetci doslova úžasní.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM