Peter Štrbo Hádzaná

WHIL: Duslo rozdrvilo trápiaci sa Zlín

Chemičky zmietli ďalšieho súpera! Na hádzanárky Šale, ktoré v uplynulom kole suverénne zdolali Nitru, nebude mať dobre spomienky ani trápiaci sa Zlín. Český súper musel prehltnúť poriadne horkú pilulku, keď na vlastnej pôde schytal poriadny debakel 20:41. Zápas si nenechal ujsť ani fanklub Dusla!

Ilustračný obrázok k článku WHIL: Duslo rozdrvilo trápiaci sa Zlín
Foto: Peter Štrbo

Domáci tím dokázal vzdorovať len v prvej desaťminútovke, kedy viedol 5:3. „Zkúsený kouč hostí Tomáš Kuťka si vzal time-out a rázne svoj tím nabudil k obratu. V 15. minúte Šaľa otočila na 5:8 a rozbehla gólostroj. Razom bolo obrazne po zápase,“ píše sa na oficiálnom webe zlínskej hádzanej. V druhom polčase slovenský tím predvádzal ukážkové akcie modernej hádzanej, zakončené presnou streľbou. „Zlínske hráčky pôsobily skôr odovzdaným dojmom a ani opakované striedanie oboch gólmaniek šaliansky tlak nezastavilo,“ zhodnotili zástupcova domácich na hazenazlin.cz.

„V úvode som bol poriadne nahnevaný, keď dievčatá zahodili štyri vyložené šance. Môj dôrazný príhovor našťastie baby prebudil a potom to už bolo v poriadku. Dievčatá splnili rolu favorita. Napriek tomu, že sme na môj vkus zahodili ešte veľké množstvo šancí, odchádzame spokojní,“ uviedol pre Zlínsky Deník bezprostredne po zápase Tomáš Kuťka.

HC Zlín – HK Slovan Duslo Šaľa 20:41 (9:21)

Najviac gólov: Nudni 5, Brzósková 4, Marčíková 3 – Bérešová a Szarková po 7, Tulipánová 6, Súkenníková 5
Rozhodovali: A. Kondělka, D. Kondělka (obaja ČR), vylúčené: 1:1, 7 m hody: 4/1 – 2/2, 190 divákov

Výsledky 7. kola:

Písek – Poruba 25 : 40
Veselí n.M. – ŠKP Piccard Senec 26 : 19
Michalovce – Partizánske 36 : 23
Olomouc – Most 25 : 30
Nitra – Slavia (28.10.)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM