Peter Štrbo Hádzaná

Vyjadrenie HK Slovan Duslo Šaľa k incidentu vo Veselí

Vyjadrenie hádzanárskeho klubu Slovan Duslo Šaľa k situácii, ktorá sa udiala pri stretnutí 13.kola WHIL HC Britterm Veselí n/Moravou a HK Slovan Duslo Šaľa. Klub reaguje na medializované informácie o výtržnostiach šalianskych fanúšikov.

Na základe mediálne sprostredkovaných informácií sa vedenie Hádzanárskeho klubu Slovan Duslo Šaľa jednoznačne dištancuje od prejavov a správania sa niektorých tzv. fanúšikov klubu, ktorí pre nás neprijateľným spôsobom zavinili výtržnosti počas zmieneného športového zápasu. Týmto tak vrhli zlý tieň na meno klubu i našu prácu, ktorá je o.i. zameraná aj na výchovu našich priaznivcov v duchu fair-play. Išlo o ľudí, ktorých za podporovateľov nášho klubu nepovažujeme a ani považovať pri takomto vystupovaní nikdy nebudeme.

Čestne prehlasujeme, že sme sa žiadnym organizačným spôsobom na účasti uvedených „živlov“ na danom športovom dianí nepodieľali. Bola to jednoznačne súkromná záležitosť zmienených divákov. Na druhej strane si vážime každého slušného účastníka športových podujatí organizovaných našim klubom. Teda i mladých členov fan klubu, ktorí svojim fandením napomáhajú vytvárať priaznivú atmosféru v domácom prostredí, no často krát aj na športoviskách našich súperov.

Celej športovej hádzanárskej verejnosti, osobitne aj funkcionárom a fanúšikom HC Britterm Veselí n/Moravou sa touto cestou za zmienený incident ospravedlňujeme.

„Vedenie HK Slovan Duslo Šaľa“

Zdroj: slovakhandball.sk

Súvisiace články: [link=http://www­.sala24.sk/clan­ky?extend.121052_Sa­la-sa-z-Veseli-vracia-bez-bodov]Šaľa sa z Veselí vracia bez bodov[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM