Peter Štrbo Rôzne

VYHODNOTENIE SÚŤAŽE: Kto pôjde na koncert Nedvědovcov?

Do našej poslednej súťaže o lístky na koncert Nedvědovcov sa zapojilo množstvo našich verných čitateľov. Drvivá väčšina súťažiacich odpovedala na jednoduchú súťažnú otázku správne! Komu dopriala šťastena tentokrát?

Od 25. apríla ste nám neustále zasielali ďalšie a ďalšie odpovede na súťažnú otázku „Ako sa volá nový album Nedvědovcov?“ Ten, kto si pozorne prečítal náš článok, pre správnu odpoveď nemusel zájsť ďaleko a našiel ju hneď v prvom odseku. Nový album bratov Nedvědovcov nesie názov Souhvězdí jisker a pesničky z neho vám populárna dvojica predstaví už tento piatok 4. mája o 19:00.

Odpovede nám zasielali nielen naši tradiční súťažiaci, ale o lístky zabojovalo aj množstvo nových, čo nás samozrejme veľmi teší. Radi by sme potešili čo najviac našich čitateľov, žreb je však žiaľ neúprosný a víťaz môže byť len jeden. Šťastena sa tentokrát usmiala na súťažiacu:

[center]##Silvia Nováková, Šaľa[/color][/si­ze][/center]

Výherkyni srdečne blahoželáme a tí čo ste dnes obišli naprázdno nezúfajte, už čoskoro vám prinesieme ďalšie zaujímavé súťaže!

Súvisiace články: [link=http://www­.sala24.sk/clan­ky?extend.132330_Su­taz:-Nedvedovci-predstavia-v-Sali-novy-album,–hrajte-o-listky!]Súťaž: Nedvědovci predstavia v Šali nový album, hrajte o lístky![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM