Zlatica Gregorová Rôzne

Vstúpili sme do nového roka: Ako oslávili Silvestra Šaľania? VIDEO

Koncoročné oslavy sa nesú v znamení veselosti, tanca, zábavy, dobrého jedla a štrngajúcich pohárikov. Každý oslavuje po svojom.

Ilustračný obrázok k článku Vstúpili sme do nového roka: Ako oslávili Silvestra Šaľania? VIDEO
Zdroj: TASR

Či už doma pri telke, s rodinou,alebo s priateľmi v zasneženej chate na horách alebo aj so susedmi na tom svojom námestí.

Silvester v Šali

Šalianska radnica spolu s pracovníkmi Mestského kultúrneho strediska v posledný deň roka 2017 prichystali pre svojich obyvateľov veľkú zábavu. Silvester v Šali sa začal 31. decembra 2017 o 22.00 hod. Pred domom kultúry v Šali ste mohli privítať nový rok 2018 v jedinečnej atmosfére. Za tónov hudby s mixážnym pultom DJ Ervína sa odratávali posledné minúty doznievajúceho ro­ka.

Spolu s primátorom mesta Šaľa, Jozefom Belickým odpočítala aj viceprimátorka Šale, Danica Lehocká. Vo veselej atmosfére sa už nad hlavami oslavujúcich začalo vesmírne divadlo v podobe ohňostroja. A už ostal len čas na želania, aby ten nový rok bol aspoň taký dobrý, ak nie lepší. Atmosféru koncoročných osláv v Šali zaznamenal aj Viktor Bednárovič. Jeho videá sú priložené k článku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM