Veronika Zeiselová Samospráva

Všimli ste si nesviatiace lampy na Vlčanskej? Toto je reakcia mesta!

Nie je to tak dávno, čo mesto začalo s rekonštrukciou osvetlenia. V rámci projektu boli opravené stožiare, vymenené rozvádzače a 301 svietidiel. Na Vlčanskej vymenili žiarovky za LED svetlá.

Ilustračný obrázok k článku Všimli ste si nesviatiace lampy na Vlčanskej? Toto je reakcia mesta!
Zdroj: Dnes24.sk

Niekoľkokrát sa na našu redakciu ešte pred rekonštrukciou obrátil Dušan (32), ktorý býva na Vlčanskej a sťažoval sa na nefunkčné osvetlenie. „Celý kruháč pri Olympii vôbec nebol osvetlený, nesvietilo tam hádam šesť lámp. Pri Vlčanskej pri činžiaku nesvietili dve lampy pri ceste. Je to hrozné, neviem, o čo ide tomuto mestu, ale však toto už nie je normálne,“ posťažoval sa Dušan ešte v septembri. Vtedy sa čakalo na rekonštrukciu, o ktorej sme vás informovali v článku Šaľa bude svietiť nanovo, oprava za takmer 250-tisíc eur.

Teraz sa nám Dušan však ozval opäť. „Chcel by som znova podotknúť, že na Vlčanskej ulici zase nesvietia dve lampy a oproti Saturu jedna. Veď nedávno to opravovali. Neviem, kde je chyba,“ zaujímal sa Dušan. „Včera pre zmenu nesvietili lampy vôbec. Ako keby bol celý blok úplne odstavený,“ informoval Dušan.

Na nefunkčné osvetlenie sme sa pýtali na Mestskom úrade v Šali. „Všetky lampy budú už dnes večer svietiť. Porucha bola opravená,“ vysvetlil Miroslav Poliček referent dopravy a technických činností Mestského úradu v Šali.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM