Zlatica Gregorová Kultúra

Vo Veči oslávia sviatok žien: Každá návštevníčka dostane malý darček

So začiatkom marca sa už tradične spája milý sviatok, určený výhradne pre všetky ženy. Vo Veči im pripravili prekvapenia.

Ilustračný obrázok k článku Vo Veči oslávia sviatok žien: Každá návštevníčka dostane malý darček
Zdroj: TASR

Sviatok sa natrvalo usadil v našej spoločnosti. Iste si príslušníčky ženského pokolenia spomenú na milé darčeky k MDŽ. Kvietkom, či bonboniérou si uctili ženy na pracoviskách, ale i doma. Počas najbližšej stredy si tento sviatok opäť pripomenieme.

Spoločenský dom ožije

Na tento deň nezabúdajú ani členovia OZ Večania, ktorí organizujú príjemné podujatie k Medzinárodnému dňu žien. Partnermi osláv je Mesto Šaľa, Mestské kultúrne stredisko Šaľa a Futbalový klub Veča. V Spoločenskom dome vo Veči v stredu 8. marca 2017 je od 16.00 hod. prichystaný pre všetky ženy zaujímavý hudobný program. Vystúpia deti z MŠ Hollého, ZŠ Hollého a deti z MŠ a ZŠ Bernolákova v Šali.

Oslava vo Veči

Predseda OZ Večania Marek Molnár nám o akcii povedal:“Približne jeden a polhodinové moderované podujatie je pre všetky ženy, ktoré prídu do Spoločenského domu vo Veči. Samozrejme, prísť môžu i sprevádzajúci muži. Každá oslávenkyňa MDŽ dostane malý darček.“

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM