Zlatica Gregorová Kultúra

Vo Veči bude party: Spríjemnite si ňou sviatočný deň

Areál šalianskeho parku opäť ožije. Nastane tu pravá rodinná atmosféra.

Ilustračný obrázok k článku Vo Veči bude party: Spríjemnite si ňou sviatočný deň
Foto: Zlatica Gregorová

Okrem oddychu a spoločenských stretnutí s rodinou, či priateľmi, tu nachystali zaujímavý program. Zabavia sa všetky vekové kategórie.

Šašo aj hudobná skupina

Podujatie sa uskutoční v utorok 29. augusta 2017 v Pribinovom parku vo Veči. Ako uviedol organizátor akcie Marek Molnár :„Pre deti sme pripravili program a atrakcie a dospelých poteší živá hudba.“ Popoludnie so začiatkom o 15.00 hod. odštartuje Bublinová show šaša Ľuboša. Okrem toho sa deti budú môcť vyšantiť na rôznych atrakciách. O skvelú náladu násť a viacročných sa už postará hudobná skupina Duo Rudi.

„FAMILY PARTY pripravili členovia OZ VEČANIA . Hlavným želaním nás, organizátorov je, aby si rodiny odpočinuli od svojej hektickej práce a strávili kvalitný čas so svojou rodinou a priateľmi," prezrádza Marek Molnár zo združenia.

Lákavé dobroty

Zabezpečené je aj občerstvenie. Pochutiť si budete môcť na cigánskej pečienke, klobáske i wafliach. K vášmu pitnému režimu dopomôže napríklad aj čapovaná kofola. V znamení bubliniek, dobrej zábavy a vône dobrôt tak môžete stráviť sviatočný deň.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM