Zlatica Gregorová Samospráva

Vlčany upriamili pozornosť na odpad: Obec vypísala verejné obstarávanie

Na oblasť komunálneho odpadu si šalianske obce a mesto dávajú záležať. Ak sa jedna firma neosvedčí alebo jej vyprší zmluva, musí nastúpiť nová.

Ilustračný obrázok k článku Vlčany upriamili pozornosť na odpad: Obec vypísala verejné obstarávanie
Foto: Zlatica Gregorová

Vo Vlčanoch to riešia práve teraz. Hľadajú toho najlepšieho dodávateľa, ktorý sa im o zber a odvoz odpadu v dedine postará.

Na skládku do Nededu

Obec aktuálne zverejnila výzvu ohľadom verejného obstarávania na zákazku „Zber a odvoz komunálneho odpadu z obce Vlčany“. Podľa dostupných informácií ide o to, kto bude v budúcnosti poskytovať Vlčanom služby spojené so zberom, prepravou a nakladaním s komunálnym odpadom t.j. zber, preprava a uloženie komunálneho odpadu na skládku STKO N-14 Neded.

Obec s vyše tritisíc obyvateľmi má záujem na tom, aby vysúťažená firma poskytovala svoje služby približne po dobu jedného roka a to od 1. marca 2018 do 28. februára 2019 jeden krát týždenne. Predpokladané množstvo odpadu v tonách – 100 t/mesiac.

Tridsať tisíc z rozpočtu

„Predpokladaná hodnota zákazky je 31 994€. Predmet zákazky bude financovaný z prostriedkov Obce,“ uvádza sa vo Verejnom obstarávaní. Záujemcovia môžu svoje ponuky adresovať šalianskej firme Koodis. Je potrebné ich označiť VEREJNÁ SÚŤAŽ – NEOTVÁRAŤ“ – „Zber a odvoz komunálneho odpadu z obce Vlčany. Môžete tak urobiť najneskôr do 22. januára 2018 prostred­níctvom pošty alebo ponuku šalianskej firme doručiť osobne.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM