Zlatica Gregorová Rôzne

Veselá päťka je tu: Šalianski útulkáči hľadajú nový domov, FOTO

Náš seriál o psích adeptoch pokračuje. Opäť vám prinášame chlpáčov, ktorí čakajú na svoj nový domov.

Ilustračný obrázok k článku Veselá päťka je tu: Šalianski útulkáči hľadajú nový domov, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Doteraz veľa šťastia v živote nemali a tak je načase, aby si užili príjemné roky v milujúcej spoločnosti. Spolu s OZ zatúlané psíky Šaľa prinášame adeptov na adopciu.

V súčasnosti sú dočasne umiestnení v zariadení útulkáčov, avšak potrebujú čo najskôr nový trvalý domov. Zoberte si psíka aj vy. Získate nezištného priateľa, ktorý vám skvelú opateru mnohonásobne vráti.

Dobre si pozrite našu fotogalériu a vyberte svojho miláčika.

Píšte, volajte

Aby vám ho nikto vopred nevyfúkol, čo najrýchlejšie kontaktujte šaliansky útulok osobne, cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Odborná opatera

Každý z nich je veterinárne ošetrený proti vonkajším aj vnútorným parazitom a taktiež sú aj očkovaní, čipovaní a podľa veku a potreby aj kastrovaní. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Domov si hľadá BUBÁČIK. Je to čierny strapatý psík veľkosti jazvečíka, ktorému hrozí osud zabudnutých čiernych psov. Bubo je dokonalý spoločník s hygienickými návykmi a podľa šalianskych útulkáčov sa „znáša s mačkami i psíkmi na jednotku. Nebudete mať teda problém, ak už máte doma zvieratá.“

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

JOPO prišiel o domov. „Fešák Jopo sa vracia z adopcie do koterca, kde predtým prežil celé mesiace. Jopo miluje deti aj psíky, nerád však ostával sám a chodil na potulky, to je dôvod vrátenia psíka,“ uvádzajú šalianski útulkáči. Prišiel teda čas, aby si ho natrvalo zobrali dobrí ľudia do svojho domova.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

DAKOTA takisto ako Jopko musí opustiť tú istú rodinu. Dakota je roztomilé mladé psíča, naučená je bývať vnútri. Psíča veľa šťastia doteraz nemalo a my spolu s útulkáčmi veríme, že si pre ňu príde čo najskôr niekto s dobrým srdcom.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

BRYX (v popredí) pevne verí, že i na neho sa usmeje šťastie. Psík je síce už v seniorskom veku, ale svoj život nechce dožiť v útulku.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Bez očka, ale zato s väčším srdiečkom sa na svet pozerá zatiaľ z útulku psík NEMO. Je z osady a človeka miluje napriek tomu, že doteraz veľa pekného od ľudí nezažil. Zaslúži si ten najlepší domov.

Skvelá päťka je tu: Šalianski útulkáči pre vás, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM