Peter Štrbo Rôzne

Večiansky štadión ožije

Brány futbalového štadióna FK Veča sa po dlhej dobe opäť otvoria dokorán všetkým športovým priaznivcom. 30. júla sa uskutoční turnaj v malom futbale Šaľa24 Cup 2011. Zúčastnené tímy zabojujú o premiérový titul a čakajú ich aj zaujímavé vecné ceny. D

Skvelá zábava, kvalitný futbal, chutné jedlo…To všetko vás čaká 30. júla ak zavítate na večiansky futbalový štadión, ktorý po dlhej odmlke zažije celodenný nápor športovcov. Spravodajský portál Šaľa24 spolu s partnermi organizuje prvý ročník turnaja v malom futbale, ktorý si chce v budúcnosti nájsť svoje pevné miesto medzi bohatou nádielkou letných futbalových turnajov.

[size=14]Hra bude mať spád[/size]

Futbalové tímy začnú svoju púť za turnajovým víťazstvom o 9:00. Nakoľko pôjde o turnaj v malom futbale, hrať sa bude na šírku futbalového ihriska s piatimi hráčmi v poli a jedným brankárom. Vďaka rozdeleniu ihriska na dve hracie plochy bude mať hra poriadny spád a nehrozí, že niektoré z mužstiev bude čakať na ďalší zápas viac ako dve hodiny. Jeden zápas bude rozdelený do dvoch dvanásťminútových polčasov, takže budú mať tímy dostatok času na to, aby sa dostali do tempa. Vyraďovacia časť by mala začať o 14:00 štvrťfinálovými zápasmi.

[size=14]Atrak­tívne ceny[/size]

Tímy nebudú hrať len o víťazné trofeje či konečnú odmenu. Pripravené sú aj atraktívne ceny pre najúspešnejších hráčov na turnaji. Najlepší hráč, brankár či strelec turnaja si rozdelia ceny ako relaxačný pobyt pre dve osoby či lístky na festival. Rovnako budú mať dostatok motivácie aj všetci zúčastnení, či už hráči alebo diváci, ktorí sa zapoja do súťaže v kopaní jedenástok. Pre tímy je pripravená aj jedna minisúťaž, ktorej obsah však neprezradíme, bude to prekvapenie.

Vítaní sú mladí, starí, bohatí i chudobní ;) Podľa hesla „dobrých ľudí sa všade veľa zmestí“ zaplňme 30. júla futbalový štadión FK Veča. Pripravené budú bufety, tradičné nápoje a zábava do večerných hodín.

Foto: zábery z miesta turnaja

Sala24Cup
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM