Zlatica Gregorová Kultúra

Večianske slávnosti sú minulosťou: Atmosféru spestrili No Name aj atrakcie, FOTO

Najobľúbenejšími oslavami, ktoré sa usporadúvajú v dedinách a mestách, bývajú hody. Ani naše mesto nie je výnimkou.

Ilustračný obrázok k článku Večianske slávnosti sú minulosťou: Atmosféru spestrili No Name aj atrakcie, FOTO
34
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

Mestské kultúrne stredisko Šaľa a a Mesta Šaľa prichystali aj tentoraz program nabitý domácimi hudobno – tanečnými hviezdami aj pozvanými hosťami zo slovenskej scény. Na svoje si prišli deti, mládež, dospelí aj seniori.

Hudobné vystúpenia

Podujatie sa začalo v piatok 17. mája 2019. Počas popoludnia sa na pódiu pred večianskym supermarketom predstavili deti z miestnych materských škôl. Prítomným sa prihovoril primátor mesta Šaľa Jozef Belický. Podvečer už patril folklóru a ľudovej hudbe.18.00 hod v podaní FS Šaľan a FS Važina. Večer sa predstavili slovenskí speváci a skupiny ako napríklad Samo Tomeček, Lojzo, ktoré sa vystriedali na pódiu a zabávali publikum do neskorej nočnej hodiny.

Aj v sobotu 18. mája 2019 bolo prichystaných viacero prekvapení. Odštartovali ich domáce Materinky predstavením, ktoré vtiahlo do deja aj nadšených malých divákov.

Tanec aj atrakcie

Program pokračoval aj vystúpením šalianskych tanečníkov z TK Jumping. Okrem nich sa predstavili ďalší hostia, ktorí rozprúdili tú pravú náladu. Veľkú zábavu ponúkali aj No Name, Bukasový masív aj panama music band. Nechýbali ani hodové kolotoče a rôzne iné atrakcie, ktoré boli rozložené pred futbalovým štadiónom. Nechýbala ani tradičná a nestarnúca pochúťka najmenších – cukrová vata a ďalšie špeciality.

Večianske slávnosti sú minulosťou: Atmosféru spestrilo divadlo, hudba, atrakcie
34
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM