Zlatica Gregorová Kultúra

Večanom chystajú Family Party: Bohatý program pre deti aj dospelých

Vydarené akcie sa opakujú v určitých intervaloch, niekedy aj každý rok. Obľúbené aktivity pre verejnosť pravidelne organizujú aj členovia OZ Večania.

Ilustračný obrázok k článku Večanom chystajú Family Party: Bohatý program pre deti aj dospelých
9
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

I tentoraz si pre občanov mestskej časti Šale a návštevníkov nachystali spoločenské podujatie Family Party. Predseda a zároveň šaliansky poslanec Marek Molnár informoval, že o zábavu a príjemnú pohodu nebude núdza.

Roztlieskavačky

Podujatie sa bude konať 7. mája 2019 v Pribinovom parku vo Veči. Na atraktívny program sa môžu tešiť rodiny s deťmi aj jednotlivci. Podľa informácií od organizátorov sa všetko začne o 16.00 hod. Vtedy na pódiu vystúpi detská skupina roztlieskavačiek Little Princess Cheer. Hosťom bude aj Hýbanka Danka.

Bohatý program

Po polhodinovom vystúpení odštartujú maľovanie na tvár. Obľúbená činnosť, pri ktorej sa fantázii medze nekladú. Ktokoľvek z návštevníkov si bude môcť dať namaľovať ornamenty a motívy podľa svojho priania.

Po skončení kreatívnej časti podujatia bude nasledovať vystúpenie hudobnej skupiny Feri Duo. Publikum sa bude môcť započúvať do tanečných hitov alebo si len tak pospevovať pre radosť. Nachystané budú aj rôzne atrakcie pre deti, takže dospelí nemusia váhať a pokojne ich môžu zobrať so sebou na veľkú rodinnú party vo Veči.

V galérii uvidíte fotografie z tohtoročnej rekonštrukcie SD Veča.

Foto: ilustračné

Modernizácia večianskeho kulturáku pokračuje: Takto to vyzerá vo vnútri, FOTO
9
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM