Zlatica Gregorová Kultúra

Večania chystajú party: Pobaví vás aj klaun Adyno

Občianske združenie Večania v našom meste organizujú rozmanité podujatia. Všetky spejú k utužovaniu susedských väzieb a k spestreniu voľného času.

Ilustračný obrázok k článku Večania chystajú party: Pobaví vás aj klaun Adyno
Foto: Zlatica Gregorová

Občianske združenie Večania funguje na čele s predsedom a šalianskym poslancom Marekom Molnárom. Okrem podujatí organizovaných pri rôznych príležitostiach si vymysleli aj poriadnu jarnú zábavu.

Family party sa uskutoční už v pondelok 7. mája 2018. Na jej organizácii združenie spolupracuje s Mestským kultúrnym strediskom v Šali, Futbalovým klubom Veča a s finančnou pomocou Mesta Šaľa.

Pri májke

V Pribinovom parku vo Veči, kde už sídli pestrofarebná májka si prídu na svoje všetci, ktorí sa chcú príjemne uvolniť a stretnúť sa s rodinou, či priateľmi. Každý návštevník si tu nájde niečo pre seba. Program sa začne o 16.00 hod. a tých najmenších svojimi kúskami pobaví klaun Adyno.

Zábava aj občerstvenie

V podvečer už na pódium vystúpi hudobná skupina Šláger Feri so svojimi hitmi. Ako sme sa od organizátorov dozvedeli, nebude chýbať ani obľúbený skákací hrad. Hladným a smädným príde vhod čapovaná kofola, cigánska pečienka, wafle či klobáska. Ak podujatiu nebude priať počasie, všetko sa presunie do priestorov Spoločenského domu vo Veči.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM