Zlatica Gregorová Hádzaná

Vďaka projektu získali pomôcky: Hádzanárkam ich odovzdal primátor mesta

Už začiatkom novembra sme Vás informovali o možnosti hlasovať za mladšie žiačky – hádzanárky zo Šale. Hlasovaním získali tréningové pomôcky.

Ilustračný obrázok k článku Vďaka projektu získali pomôcky: Hádzanárkam ich odovzdal primátor mesta
Zdroj: Mesto Šaľa

Svojím hlasom ste im možno i vy pomohli získať podporu pre mladé hádzanárky, ktoré tak môžu kvalitnejšie pokračovať v prípravách na zápasy. V týchto dňoch sa už tešia zo získaných pomôcok, ktoré im pomôžu pri tréningoch. V pondelok 5. decembra 2016 sa uskutočnilo slávnostné odovzdávanie nových tréningových pomôcok priamo na palubovke Mestskej športovej haly v Šali. Trénerky si ich spolu s hádzanárkami prevzali od primátora mesta Šaľa, Jozefa Belického.

„Mesto Šaľa sa zapojilo do programu podpory komunít v oblasti rozvoja telesnej kultúry, ktorý vyhlásila šalianska pobočka banky s projektom na podporu hádzanej žiačok. Jeho obsahom bol nákup materiálno-technického vybavenia, moderných tréningových pomôcok určených hádzanárkam pri spoločných tréningoch, na zlepšovanie zručností a taktiky na dosahovanie výkonov,” informuje pracovníčka Referátu pre rozvojovú stratégiu a štrukturálne fondy, Eliška Vargová..

A na čo všetko sa šikovné športovkyne môžu tešiť? Je toho veru viac ako dosť. ”Mladšie žiačky zo sezóny 2015–2016 – odovzdali svoje vybavenie novým mladších žiačkam a postúpili na staršie žiačky, kde potrebujú nové tréningové potreby – napr. prekážky, naťahovacie gumy, slalomové tyče, medicinbaly, koordinačný rebrík, kužele, rozlišovacie dresy, nafukovacie figuríny – obranca, koordinačné kruhy gumový expandér na pás atď.. Tento kolektív úspešne reprezentoval v uplynulej sezóne naše mesto, stali sa Majsterkami Slovenska a okrem toho vyhrali viacero turnajov (Holiday Cup Zlín 2015, Medzinárodný turnaj Šurany, Turnaj v Hlohovci 2016 atď.)“, dodala Eliška Vargová.

Môže Vás zaujímať: Mladé hádzanárky Šale majú dôvod na radosť: Vďaka grantu získali peknú sumu

Foto: ilustračné

Vďaka projektu získali pomôcky: Hádzanárkam ich odovzdal primátor mesta
1
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM