Zlatica Gregorová Šport

V Trnovci usporiadajú detský prekážkový beh: K dispozícii bude aj fotobúdka

Spolupatričnosť a vzájomná pohoda medzi obyvateľmi jednej dediny sa dá dosiahnuť aj vďaka jednoduchému nápadu. Napríklad aj zorganizovaním podujatia.

Ilustračný obrázok k článku V Trnovci usporiadajú detský prekážkový beh: K dispozícii bude aj fotobúdka
Foto: Zlatica Gregorová

Občianske združenie Keď nevládzeš, tak pridaj z Trnovca nad Váhom usporiada opäť ďalšiu zaujímavú akciu, tentoraz zo športového súdka. Potešia sa dospelí, ale predovšetkým tí najmenší. Rebel Run je názov aktivít, ktoré spestria jeden augustový deň.

Prekážkový beh

Ešte pred koncom letných prázdnin – 25. augusta 2018 sa bude v Trnovci nad Váhom konať detský prekážkový beh. V areáli Lángovho Dvora sa od 9.00 hod. budú môcť registrovať všetci záujemcovia. Štart prebehne podľa vekových kategórií od 10.00 hod. Okrem behu organizátori nachystali aj veselé hudobné vystúpenie a mnoho iného.

Čo presne budete môcť vidieť počas podujatia, na to sme sa opýtali predsedu OZ Keď nevládzeš, tak pridaj Olivera Berecza. Predseda združenia Oliver Berecz nám prezradil aj to, že „okrem pretekov sa návštevníci môžu tešiť aj na sprievodné súťaže pre dospelých ako aj deti a to napr. hod oštepom, lovenie jabĺčka z vody ústami a pod. O 11.00 hod. vystúpia so svojim predstavením Veršík a Riekanka, ktorým istotne potešia všetky prítomné deti.“

Fotobúdka

Nebude chýbať ani líčenie pre všetky milovníčky kozmetiky a z podujatia si budete môcť odniesť aj niečo navyše. „Každý návštevník bude mat možnosť zdarma využiť fotobúdku a odniesť si tak so sebou fotografiu ako pamiatku. Občerstvenie bude k dispozícii. Každé dieťa, ktoré bude pretekať bude odmenené,“ dodal Oliver Berecz.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM