Zlatica Gregorová Iné športy

V Trnovci odpálili Rebel RUN: Súťažiaci v daždi prekonali sami seba, FOTO

Pred niekoľkými dňami sa v blízkej dedine vedľa Šale konalo športové podujatie. Organizuje ho OZ Keď nevládzeš, tak pridaj.

Ilustračný obrázok k článku V Trnovci odpálili Rebel RUN: Súťažiaci v daždi prekonali sami seba, FOTO
20
Galéria
Zdroj: OZ Keď nevládzeš, tak pridaj

Druhý ročník akcie bol šitý na mieru 4–15 ročným súťažiacim. Najmenší štartovali spolu s rodičmi, tí starší si sami vyskúšali trať plnú zákerných prekvapení. Kto chcel prejsť celú trasu, musel zdolať 10 alebo aj 15 prekážok.

Po tom, čo súťažiaci dobehli do cieľa, získali zaslúžené odmeny. O tom, ako podujatie vyšlo nám porozprával člen občianskeho združenia Oliver Berecz.

2. ročník

„Akcia Rebel Run, čiže detský prekážkový pretek, sa u nás organizoval druhýkrát. Pretekov sa zúčastnilo 144 súťažiacich detí. Na akcii samotnej sa odhadom zúčastnilo 500 ľudí, aj napriek veľkej nepriazni počasia,“ priblížil organizátor.

Odvážne deti

Aj napriek tomuto sa deti odvážne borili s prekážkami a poradili si aj so silne rozmočenou traťou. Neodstrašila ich ani veľká piesková plocha, ktorá bola miestami zatopená. S nadšením sa plazili v bahne a po uši zašpinení sa s radosťou prebrodili jazerom.

„Aj preto sa chceme poďakovať všetkým rodičom aj deťom, ktorí sa akcie zúčastnili, ako aj dobrovoľníkom, ktorých bolo niečo cez 40, ktorí nám pomohli tieto preteky zorganizovať. A obrovská vďaka patri aj sponzorom podujatia, ktorí svojimi vecnými a finančnými darmi umožnili podujatie zorganizovať," doplnil Oliver Berecz.

Odmeny

Každé dieťa dostalo originálnu medailu, vyrobenú priamo na tento pretek. Dieťa, za ktoré zaplatili rodičia štartovné priamo na účet, dostalo aj jedinečné finisherské funkčné tričko. Podujatie sa združeniu podarilo zorganizovať aj vďaka finančnej podpore obce Trnovec nad Váhom.

V Trnovci odpálili Rebel RUN: Súťažiaci v daždi prekonali sami seba, FOTO
20
Galéria
Zdroj: OZ Keď nevládzeš, tak pridaj
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM