Zlatica Gregorová Kultúra

V Trnovci nad Váhom vypuknú vianočné trhy: Predajcovia sa môžu hlásiť už teraz

O pár dní tu máme december a ten je typický množstvom podujatí. Samosprávy ich organizujú takmer v každom meste či dedine.

Ilustračný obrázok k článku V Trnovci nad Váhom vypuknú vianočné trhy: Predajcovia sa môžu hlásiť už teraz
Foto: Zlatica Gregorová

Vytvárajú príjemnú atmosféru prichádzajúcich sviatkov a občania sa majú možnosť spolu stretnúť pri vianočnom punči a nakúpiť darčeky.

Pozývajú výrobcov

Aj v Trnovci nad Váhom budú tento rok vianočné trhy. Organizuje ich obec, ktorá ponúka možnosť na nich predávať svoj tovar. „Obec Trnovec nad Váhom v spolupráci s komisiou školstva, mládeže a kultúry pri Obecnom zastupiteľstve v Trnovci nad Váhom pozývajú všetkých výrobcov z oblasti poľnohospodárskej prvovýroby a potravinárstva, ľudových výrobcov ako aj predajcov tradičného vianočného tovaru,“ informujú z obecného úradu.

V poradí už 4. ročník Vianočných trhov sa bude konať 15. decembra 2018 od 11.00 hod. v areáli Miestneho kultúrneho strediska v Trnovci nad Váhom.

Tradičné vianočné špeciality

Usporiadatelia podujatia pozývajú každého, kto má záujem ponúknuť tradičnú klasiku, ako je med, medovníky, medovina, vianočné oblátky, vianočné pečivo a cukrovinky, špeciality zo syra, tradičné domáce zabíjačkové špeciality aj ovocie a zeleninu. Vítaní sú aj predajcovia sviečok, svietnikov, šperkov a bižutérie. Samozrejmou súčasťou predsviatočného predaja by mali byť aj vianočné ikebany a ozdoby i ručne robené darčekové predmety.

Osobne alebo poštou

Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 7. decembra 2018 elektronicky na adresu: iveta.mesarosova@trnovecnadvahom.sk alebo môžu prihlášku priniesť osobne do kancelárie prvého kontaktu na prízemí Obecného úradu Trnovec nad Váhom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM