Zlatica Gregorová Kultúra

V Tešedíkove sa zídu milovníci vína: Usporiadajú tam ochutnávku

V obci sa bude konať už tradičná, tentoraz 16. Ochutnávka vína v Tešedíkove. Okrem ochutnávania pripravili bohatý celodenný program.

Ilustračný obrázok k článku V Tešedíkove sa zídu milovníci vína: Usporiadajú tam ochutnávku
Zdroj: TASR

Pripravili ju základné organizácie Csemadoku a Občianske združenie Viniper. Ochutnávať môžete prísť 25. februára 2017. Podujatie sa začne o 16.00 hod. a potrvá do večerných hodín.

S programom

Počas dňa sa uskutočnia rôzne vínne ochutnávky a hudobný program. Jeho súčasťou bude i súťaž vín. Zapojiť sa môže každý, kto prinesie víno z vlastnej produkcie. Kategóriami budú biele vína, rosé a červené vína. Súťažné vzorky vína treba priniesť do kultúrneho domu v Tešedíkove už 23. 2. 2017 od 17.00 – 19.00 hod.

Živá hudba aj citary

Pracovníčka miestneho kultúrneho domu, Alžbeta Borsányiová nám o akcii povedala:“Ide o podujatie s dlhoročnou tradíciou. Počas ochutnávok sa bude konať i sprievodný program. O 16.00 hod. sa začne slávnostné otvorenie podujatia. Od 16.20 hod v kultúrnom programe vystúpi Tešedíkovský citarový súbor i atmosféru spríjemní i živá hudba, hudobná skupina Bonus. Každoročne privítame okolo 200 návštevníkov, preto je potrebné včas sa prihlásiť na podujatie.“

Vstupné je 15 eur. Štartovné sú 3 eurá za každé víno.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM