Zlatica Gregorová Samospráva

V Tešedíkove prestavajú spoločenské centrum: Bude tam materská škola

Po dedine sa i tento rok rozozvučia stavebné stroje. Budú súvisieť s rekonštrukčnými prácami.

Ilustračný obrázok k článku V Tešedíkove prestavajú spoločenské centrum: Bude tam materská škola
Zdroj: TASR

Obecný úrad v Tešedíkove zverejnil Výzvu na predkladanie cenovej ponuky k projektu Prestavba spoločenského centra na MŠ Tešedíkovo – Rozšírenie materskej školy.

Investujú do detí

Celý komplex by mal v budúcnosti slúžiť škôlkárom. V obci sa totiž zapojili do Integrovaného regionálneho operačného programu „Opatrenie v rámci prioritnej osi 2 – Ľahší prístup k efektívnejším a kvalitnejším verejným službám, investičnej priority 2.2 – Investovanie do vzdelania, školení a odbornej prípravy, zručnosti a celoživotného vzdelávania prostredníctvom vývoja vzdelávacej a výcvikovej infraštruktúry, špecifického cieľa 2.2.1 – Zvýšenie hrubej zaškolenosti detí materských škôl“.

Približná suma za vykonanie prác by mala byť 37 569,55 eur bez DPH. K rekonštrukcii objektu budú patriť úpravy podláh, a povrchov, opravy kanalizácie a vnútorného vodovodu ako aj vybavenie sociálnych zariadení, uvádza sa vo Výzve.

Samozrejmosťou budú natieračské a maliarske práce a počíta sa i s obkladacími prácami v budúcej materskej škole. Tá vyrastie popri ďalšej „škôlke“ s vyučovacím jazykom maďarským, ktorá v dedine má taktiež pribudnúť.

Vyhrajú stopercentní

V prípade že by ste chceli zákazku získať, môžete svoju ponuku adresovať šalianskej spoločnosti Koodis najneskôr do 22. januára 2018. Podľa zverejnených informácií, ponuky uchádzačov budú bodovo ohodnotené. Tá s najprijateľnejšou cenou získa 100% bodov. O tom, kto zvíťazí, rozhodnú zadávatelia výzvy 22. januára 2018 o 15.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM