Zlatica Gregorová Samospráva

V Šali zisťujú vaše názory: Vyplnením dotazníkov pomôžete mestu

Tak, ako aj vlani i v tomto období potrebuje šalianska radnica poznať vaše názory. Teraz máte aj vy, možnosť sa vyjadriť.

Ilustračný obrázok k článku V Šali zisťujú vaše názory: Vyplnením dotazníkov pomôžete mestu
Foto: Zlatica Gregorová

Pomôžete radnici získať prehľad o tom, s čím ste spokojní alebo čo vám v meste nevyhovuje. Prieskum potrvá do 3. apríla 2018 a jeho vyplnenie vás neoberie o dlhý čas. Dotazníky sa týkajú oblastí služieb, životného prostredia, kultúry aj bývania za uplynulý rok.

Pre rozvoj mesta

Ako na sala.sk, informuje Eliška Vargová z Referátu pre rozvojovú stratégiu a štrukturálne fondy, Oddelenie stratégie a komunálnych činností MsÚ Šaľa: "Výsledky prieskumu budú použité pre potreby vyhodnotenia plnenia aktivít Programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta Šaľa na obdobie 2015 – 2020.“

Štyri dotazníky

Na to, aby ste dotazník mohli pohodlnejšie vyplniť, vám postačí počítač a internet. Online dotazník Životné prostredie od vás bude žiadať odpovede o tom, aké dopravné prostriedky najviac využívate, či separujete odpad i ako ste spokojní so životným prostredím v meste Šaľa.

Ďalší Online dotazník sa zameriava na jedenásť otázok z oblasti kultúrneho života v našom meste. Tu môžete uviesť svoj názor na to, aké podujatia v Šali navštevujete i to, či sú pre vás dostatočne zaujímavé a či dávate prednosť skôr koncertom, tvorivým dielňami alebo výstavám a pod. Ale i to, čo v meste chýba.

Ako sa vám býva?

Predposledný dotazník obsahuje 13 otázok „o bývaní a živote v meste“ môžete odpovedať na otázky o bezpečnosti, technickej infraštruktúre, či pracovných príležitostiach v meste Šaľa, ako aj výhodách či nevýhodách bývania.

Do finále sa dostanete kliknutím na posledný dotazník o službách, ktoré využívate, ako napr.: doprava, obchody, vzdelávanie, zdravotníctvo a pod. a váš názor na ich poskytovanie v Šali.

Osobne aj emailom

Ako informuje Eliška Vargová z MsÚ Šaľa, dotazníky môžete odovzdať vyplnené aj v ŽŠ s MŠ Petra Pázmánya s VJM, alebo v podateľni MsÚ na ul. Partizánska 20 alebo ich môžete zaslať emailom na mesto@sala.sk. Všetky uvedené dotazníky nájdete TU.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM