Zlatica Gregorová Samospráva

V Šali vypísali výberové konania: Môžete riadiť chod školy

V ponuke sú miesta riaditeľov alebo riaditeliek dvoch základných škôl s materskou školou. Máte záujem?

Ilustračný obrázok k článku V Šali vypísali výberové konania: Môžete riadiť chod školy
Foto: Zlatica Gregorová

Obidve sa nachádzajú priamo v meste. Pozrite si požiadavky na pracovné miesto.

Na obsadenie pracovnej pozície riaditeľa / riaditeľky Základnej školy s materskou školou Petra Pázmánya s vyučovacím jazykom maďarským, Pázmaňa 48, Šaľa ako i Základnej školy Jána Hollého, Hollého 1950/48, Šaľa sú potrebné tieto kvalifikačné predpoklady:

Požadované predpoklady

Uchádzač o tento post musí mať vysokoškolské vzdelanie II. stupňa a byť odborne a pedagogicky spôsobilý v požadovanom stupni a odbore vzdelania pre príslušný druh a typ školy. Nemenej dôležitá je päťročná pedagogická prax alebo prvá atestácia. K požiadavkám, uvedeným na mestskom webe, sala.sk patrí zdravotná spôsobilosť ako i znalosť príslušnej legislatívy. Uchádzač o túto riadiacu pozíciu by mal byť komunikatívny, s organizačnými schopnosťami a občiansky bezúhonný. Samozrejmosťou sú osobné a morálne predpoklady. Vašou pridanou hodnotou bude ovládanie cudzieho jazyka a práce na PC.

Potrebné doklady k žiadosti

K písomnej žiadosti o zaradenie do výberového procesu nezabudnite priložiť aj overené fotokópie dokladov o vzdelaní, doklad o absolvovaní prvej atestácie, doklad o pedagogickej praxi, profesijný životopis,pot­vrdenie o zdravotnej spôsobilosti, návrh koncepcie rozvoja školy (rozsah 6 – 10 strán), výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace (najneskoršie pri výberovom konaní), súhlas uchádzača so spracovaním osobných údajov pre potreby výberového konania v súlade s §11 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

„Uchádzači zašlú požadované doklady v obálke s označením „Výberové konanie – Základná škola s materskou školou Petra Pázmánya s vyučovacím jazykom maďarským, Pázmaňa 48, Šaľa” ( NEOTVÁRAŤ ) poštou alebo do podateľne MsÚ v Šali najneskôr do 9. júna 2017 do 14.00 hod. na adresu: Mesto Šaľa, Spoločný školský úrad, Námestie Sv. Trojice 7, 927 15 Šaľa,“ informuje ďalej sala.sk.

Zdroj: Mesto Šaľa
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM