Zlatica Gregorová Futbal

V Šali sa skončil futbalový tábor: Deti oň prejavili veľký záujem, FOTO

Naša mládež sa opäť počas leta mohla stretnúť, aby prežila neopakovateľné chvíle. I teraz sa venovali obľúbenému športu.

Ilustračný obrázok k článku V Šali sa skončil futbalový tábor: Deti oň prejavili veľký záujem, FOTO
7
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa

Počas tábora deti spolu s ďalšími kamarátmi nadobudli nové poznatky o športe nielen teoreticky, ale najmä tým, že si ho osobne vyskúšali. Venovali sa mu denne pod dohľadom skúseného trénera Adama Rusznáka. Deti ho familiárne nazývajú trénerko.

Posledný turnus

Nedávno sa skončil posledný tretí turnus a tábor zostane v ich spomienkach a zážitkoch.

,,V dostatočnom predstihu sme vypredali všetky termíny, keďže už od marca sa dalo na tieto tábory prihlásiť. Prvé dva týždne prišlo hneď 50 prihlášok, čo sme boli veľmi pozitívne šokovaní a veľmi nás to potešilo. Našťastie každý tábor sa vypredal. Sme tu štyria tréneri. Mám úžasnú partiu trénerov, bez ktorých by to samozrejme nešlo. Som na nich hrdý a pyšný, sme super kolektív, spolu zvládame aj tie náročnejšie a kritickejšie situácie. Robíme to hlavne pre deti,“ uviedol tréner Adam Rusznák pre sala.sk.

Zaujímavé aktivity

Celodenné aktivity sú prispôsobené deťom a ich veku, nie je núdza ani o dievčatá. O týždňové turnusy je záujem, deti do nich dochádzajú každé ráno a popoludní idú domov, aby sa na druhý deň opäť stretli s kamarátmi a trénerkom Adamom a jeho kolegami. Nie je núdza o hry, zábavné aktivity ani o hľadanie pokladov.

Talenty

Ako uviedol ďalší tréner Matúš Kochan, z viacerých detí sa vykľuli talenty, ktoré u nich potom ďalej rozvíjajú. Futbalový tábor sa konal tretiu sezónu a pravdepodobne bude pokračovať i o rok.

Vo fotogalérii si pozrite zábery zo záverečného turnusu.

V Šali sa skončil futbalový tábor: Deti oň prejavujú veľký záujem, FOTO
7
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM