Zlatica Gregorová Iné športy

V Šali sa chystá TOP podujatie: Majstrovstvá Slovenska v karate a kobudo

Naše mesto bude dejiskom veľkej športovej akcie. Už o niekoľko dní sa oproti sebe postavia deti, mládež aj dospelí.

Ilustračný obrázok k článku V Šali sa chystá TOP podujatie: Majstrovstvá Slovenska v karate a kobudo
Zdroj: TJ Slovan Duslo Šaľa

V Šali sa uskutočnia Majstrovstvá Slovenska v karate a kobudo. Zástupcovia nášho mesta v týchto športoch už roky dosahujú parádne úspechy a aj preto bývajú oceňovaní mestom Šaľa. O titul sa budú usilovať v novembrovej súťaži.

Zabojujú o titul

V mestskej športovej hale budú súťažiť 9. novembra 2019. To, kto napokon získa vytúžený titul, sa môže presvedčiť aj verejnosť. Organizátorom podujatia je Slovenská federácia karate a bojových umení a TJ Slovan Duslo Šaľa – oddiel Karate. Práve členovia tohto klubu privítajú kolegov z radov karate a kobudo.

Ako informuje federácia na svojom webe, program majstrovstiev sa začne o 7.30 hod. Do 8.30 hod. prebehne prezentácia účastníkov.

Od rána

Ďalšia polhodina do 9.00 hod. bude vyhradená rozhodcom, ktorí sa v tomto čase budú radiť, aby podujatie prebiehalo v súlade s pravidlami a podľa plánu. O 9.00 hod. sa začne súťaž športovcov.

Naj kluby

Riaditeľom súťaže bude Igor Bleho a hlavným rozhodcom Peter Kotásek. Slovenská federácia karate a bojových umení plánuje pred turnajom oceniť tri najlepšie kluby súťažnej sezóny 2019. Kto zvíťazí, o tom sa môžete presvedčiť, ak zavítate do Mestskej športovej haly v Šali.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM