Zlatica Gregorová Samospráva

V Šali ponúkajú pracovné miesto: Kto bude riadiť materskú školu?

V meste ponúkajú možnosť zamestnať sa. Výberové konanie na pracovnú pozíciu riaditeľa /riaditeľky vyhlasuje Mesto Šaľa.

Ilustračný obrázok k článku V Šali ponúkajú pracovné miesto: Kto bude riadiť materskú školu?
Zdroj: TASR

V Šali sa naskytá príležitosť zamestnať sa na výhodnej pozícii. Absolventi pedagogických škôl so skúsenosťami majú najväčšie predpoklady uspieť. Požiadavky a predpoklady na pracovné miesto si môžete prečítať v našom článku.

Záujemca o pracovnú pozíciu riaditeľa/ riaditeľky Materskej školy na ul. 8. mája 2, Šaľa by mal spĺňať nasledovné požiadavky, vhodné k vykonávaniu uvedenej pracovnej pozície.

Uchádzač by mal mať pedagogické vzdelanie pre materské školy podľa zákona č. 317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a  podľa vyhlášky MŠ SR   č. 437/2009 Z. z.

K ďalším požiadavkám, ktoré má spĺňať uchádzač o túto pozíciu patrí i zdravotná spôsobilosť, potrebná k výkonu povolania, ako znalosť legislatívy v oblasti školstva. Je vhodné, aby bol uchádzač komunikatívny a flexibilný, keďže práca v tomto prostredí si to vyžaduje. Zároveň je dôležité mať riadiace schopnosti, byť občiansky bezúhonný s morálnymi vlastnosťami. Súčasťou požiadaviek je i ovládanie slovenského jazyka a práce na počítači na užívateľskej úrovni.

V požiadavkách na uchádzača sú uvedené i osobitné kvalifikačné predpoklady ako je absolvovanie 1. atestácie najneskôr do 1. 1. 2017 a uchádzač musí mať najmenej päť rokov pedagogickej praxe.

K žiadosti o zamestnanie na uvedenú pozíciu nezabudnite priložiť i overené fotokópie dokladov o vzdelaní, doklad o absolvovaní prvej atestácie ako i doklad o Vašej pedagogickej praxi. Priložte i profesijný životopis a potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti. Žiadaný je i návrh koncepcie rozvoja školy v rozsahu 4 – 6 strán. K písomnostiam priložte i výpis z registra trestov - nie starší ako 3 mesiace (najneskôr pri výberovom konaní) a tiež súhlas so spracovaním osobných údajov pre potreby výberového konania (§11 zákona č. 122/2013  Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov).     Všetky požadované doklady doručte poštou alebo osobne do podateľne MsÚ v Šali v obálke s označením „Výberové konanie – Materská škola, 8. mája, Šaľa” najneskôr do 30. novembra 2016 do 10.00 hod.

Pre viac informácií kliknite na:VÝBEROVÉ KONANIE NA RIADITEĽA MATERSKEJ ŠKOLE, 8. MÁJA 2, ŠAĽA

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM