Zlatica Gregorová Kultúra

V Šali dozneli slávnosti: Pozrite si, ako to tu žilo, FOTO

Už dlhšie býva zvykom, využiť jarné obdobie na organizovanie podujatí pod holým nebom. V uplynulé dni ste si mohli prísť na svoje.

Ilustračný obrázok k článku V Šali dozneli slávnosti: Pozrite si, ako to tu žilo, FOTO
Foto: Zlatica Gregorová

Okrem svojich aktivít ste sa mohli zúčastniť aj Večianskych slávností. Dva dni plné hudby, spevu a stretnutí so známymi.

Zábava vo Veči

Organizačne sa na podujatí podieľalo Mesto Šaľa a Mestské kultúrne stredisko. Na parkovisku neďaleko budovy Mestskej polície vyrástlo pódium so všetkým, čo k poriadnej akcii patrí. Kultúrne vystúpenia v mestskej časti Veča boli vyhradené pre deti, mládež aj dospelých.

Kúzelník aj folkloristi

V piatok 18. a v sobotu 19. mája 2018 ste mohli vidieť umenie našich najmenších. Vystúpili tu deti z miestnych materských škôl a neskôr aj žiaci zo základných škôl v Šali. Medzi návštevníkov zavítal kúzelník Talostan a prihovoril sa i primátor mesta Šaľa Jozef Belický. Neskôr už sa predstavili naši malí a veľkí folkloristi. Podvečery a nočné hodiny boli vyhradené známym slovenským skupinám a hudobníkom.

V rámci sledovania kultúrneho programu ste si mohli posedieť pod stanmi s občerstvením. Nechýbali trdelníky, ani cigánska pečienka a chladené nápoje. Detičky potešili pestré balóny v rozmanitých podobách i špeciálne bublifuky, hračky a pod.

Kolotoče pri ihrisku

Na priestranstve pri futbalovom ihrisku sa návštevníci mohli prehnať na autíčkach, previezť sa na „húsenkovej dráhe“ ,kolotoči alebo si v pokoji dať cukrovú vatu.

V Šali dozneli slávnosti: Pozrite si, ako to tu žilo, FOTO
41
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM