Zlatica Gregorová Hádzaná

V Mol Lige zdolali Šalianky súperky z Prešova: Prevýšili ich o desať gólov

Okrem našich hádzanárov sa proti sebe postavili aj ženy. Družstvo HK Slovan Duslo Šaľa vycestovalo do Prešova, aby si s domácim tímom zmeralo sily.

Ilustračný obrázok k článku V Mol Lige zdolali Šalianky súperky z Prešova: Prevýšili ich o desať gólov
Zdroj: TASR

Zápas 21. kola hádzanárskej MOL Ligy sa konal 10. marca 2018. So súperkami Šalianky nemali veľa práce. Už úvod zápasu nasvedčoval tomu, že Prešovčanky budú mať čo robiť, aby s našimi držali krok. To sa potvrdilo aj počas zápasu, ktorý skončil v prospech šalianskeho tímu.

Krátky proces

„Krátky proces spravili hádzanárky HK Slovan Duslo Šaľa v sobotňajšom stretnutí 21. kola spoločnej slovensko – českej súťaže žien na palubovke ŠŠK Prešov, kde triumfovali jednoznačne 31:21. Strojkyňami šalianskeho úspechu boli z gólového hľadiska tradičné opory Klučková s Bujnochovou, ktoré skórovali do prešovskej siete dovedna 17-krát. Duslo aj vďaka nim drží tesný kontakt s prvou trojkou v tabuľke MOL ligy," komentoval priebeh duelu Slovenský hádzanársky zväz.

ŠŠK Prešov – HK Slovan Duslo Šaľa 21:31 (9:16)

Najviac gólov dali: Šutranová 7/3, Pavúková 5, Bačíková 3 – Klučková 9/4, Bujnochová 8, Pócsíková, Némethová po 4

Rozhodovali: Baďura, Ondogrecula

Bilanci vylúčení: 2:2, 7 m

Pokutové hody: 3/3 – 5/4

Zápas sledovalo 220 divákov.

Ďalšie stretnutie našich hádzanárok sa uskutoční 17.03.2018 o 15­.00 hod. v Šali medzi tímami Duslo Šaľa a DHK Zora Olomouc.

Ženská reprezentácia

V Mestskej športovej hale v Šali sa už onedlho odohrá zápas Ženskej hádzanárskej reprezentácie- Kvalifikačný zápas Slovensko – Taliansko o postup na ME 2018. Nominované sú aj hráčky z tímu HK Slovan Duslo Šaľa: Katarína Pócsiková a Karin Bujnochová a náhradnou brankárkou bude Zuzana Haládiková.

Duel sa bude konať 24. marca 2018 o 15.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM