Zlatica Gregorová Kultúra

V Močenku usporiadajú letné kino aj rozlúčku: Príďte sa zabaviť aj vy!

Patria k pravidelným aktivistom, ktorí sa starajú o kultúrne aj spoločenské vyžitie Močenčanov. Združenie Rodina je viac.

Ilustračný obrázok k článku V Močenku usporiadajú letné kino aj rozlúčku:  Príďte sa zabaviť aj vy!
Zdroj: TASR

Po celý rok pripravujú plejádu podujatí a dve z nich sa začnú už onedlho.

Kino s kukuricou

Rímskoskatolícka cirkev farnosť Močenok a Rodina je viac organizujú Letné kino s kukuricou. Uskutoční sa 3. augusta 2018 od 18.30 hod. V rámci podujatia sa môžete zúčastniť prázdninovej sv. omše. Po jej skončení už na návštevníkov budú čakať rôzne atrakcie vo farskej záhrade. Nebudú chýbať kino a hry.

A na čo sa môžete tešiť v polovici augusta? Ako nám prezradil Peter Kohút zo združenia Rodina je viac, chystajú aj Rozlúčku s letom.

Rozlúčia sa s letom

V sobotu 18. augusta 2018 sa v parku pred kostolom sv. Klimenta v Močenku začne pestré popoludnie pre verejnosť. Od 14.00 hod. sa návštevníci môžu tešiť na štrnásť dravcov, ktoré budú súčasťou vystúpenia sokoliarov aj letové ukážky dravcov. Ako nás organizátor Peter Kohút informoval, deti sa budú môcť povoziť na poníkoch, koňovi a aj si vyskúšať ako sa strieľa lukom.

Organizátori zo združenia Rodina je viac a obec Močenok prichystali pre návštevníkov aj ďalšie prekvapenia, o ktorých sa však dozviete až na mieste.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM