Zlatica Gregorová Šport

V Močenku si užijete cyklotúru: Pripravte sa na vyše tridsaťkilometrovú trasu

Jarné počasie čoraz viac vyháňa do prírody. Niekto si ju užíva na záhrade alebo na vychádzkach blízkym okolím, iní sa rád pozrie i ďalej.

Ilustračný obrázok k článku V Močenku si užijete cyklotúru: Pripravte sa na vyše tridsaťkilometrovú trasu
Zdroj: TASR

Vychutnať si jazdu na dvoch kolesách vám umožnia v obci Močenok. Miestna samospráva zorganizuje Obecnú cyklotúru Meandrami rieky Moravy.

Od rána do večera

Na bicykle vysadnete 9. júna 2018 zavčasu ráno a návrat domov je naplánovaný na podvečer. Organizátori zvolávajú účastníkov podujatia na 7.00 hod. Práve vtedy je naplánovaný odchod autobusom spred Obecného úradu v Močenku na Ulici sv. Cyrila a Metoda. A máte sa na čo tešiť.

Skvelé zážitky

Počas jazdy uvidíte množstvo krásnych zákutí a prírodných scenérií. Ako informujú usporiadatelia, trasa vás prevedie cez Bratislavu – Devín, Sandberg, Devínsku Novú Ves a Cyklomost slobody. Pokračovať budete aj okolo viedenského zámku Schloss Hof. Neobídete ani Alúvium rieky Moravy, Vysokú pri Morave a Záhorskú Ves.

Ak práve hútate, či sa na cyklotrasu prihlásiť, vedzte, že ide o nenáročnú trasu so spevneným povrchom. Ak ste sa už rozhodli, čo najskôr sa prihláste v Klientskom centre v Močenku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM