Zlatica Gregorová Samospráva

V Kráľovej nad Váhom vymaľujú školu: Už čoskoro vyberú zhotoviteľa prác

V neďalekej dedine sa rozhodli počas letných prázdnin skrášliť interiér žiakom aj ich učiteľom. Urobia tak na základe obecnej Výzvy.

Ilustračný obrázok k článku V Kráľovej nad Váhom vymaľujú školu: Už čoskoro vyberú zhotoviteľa prác
Zdroj: TASR

Práve prostredníctvom výzvy by chceli vybrať toho najlepšieho zhotoviteľa maliarskych prác. Tie bude víťazná firma vykonávať počas leta v jednopodlažnej budove miestnej základnej školy.

Komplet vymaľované

Uvedené práce sa budú robiť v celom interiéri, od školských tried až po jedáleň. „Predmetom zákazky je vykonanie maliarskych prác v budove základnej školy – maľovanie stien a stropov v triedach, na chodbách, v kanceláriách a v sociálnych zariadeniach, v priestoroch výdajne jedál,” uvádza zákazka. V rámci výmaľby možno bude nutné urobiť drobné maliarske opravy, ako aj s čistenie stien a natieranie olejových soklov.

Záujemcovia mali možnosť objekt si vopred obhliadnuť. Predpokladaná hodnota zákazky nebola zverejnená, rozhodujúca bude najnižšia ponúknutá cena od jednotlivých uchádzačov.

Z rozpočtu obce

Obec, podľa dostupných informácií, plánuje zákazku uhradiť z rozpočtových financií. Dokončenie maliarskych prác je stanovené na august 2018. Víťaza určia v najbližších dňoch. Žiaci, učitelia aj nepedagogickí zamestnanci by tak v novom školskom roku 2018/19 mohli vkročiť do vynovených priestorov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM