Peter Štrbo Rôzne

V Hepaji privítali fanúšikov stolného futbalu

V Party Bare Hepaj sa konal počas uplynulého víkendu prvý ročník turnaja v stolnom futbale HEPAJ CUP 1/2011. Prihlásené tímy hrali o zaujímavé ceny do neskorého večera.

Stolný futbal láka čoraz viac priaznivcov, je to dynamická hra, kde sa stále niečo deje a nie je priestor na oddych. Na základe toho sa nový šéf prevádzky, Marek Mrllák, rozhodol zorganizovať turnaj v Hepaji. Na turnaj v stolnom futbale sa prihlásilo 17 hráčov a hralo sa systémom „každý s každým“. Konečné poradie sa určilo na základe najväčšieho počtu víťazstiev.

Z víťazstva sa tešila dvojica Oskar Alaxa a Michal Dávid. Za prvé miesto získali okrem trofeje aj pečené prasiatko. Tímy, ktoré sa umiestnili na druhom a treťom mieste získali navyše kartón kvalitného vínka a prepravku piva. Hralo sa do neskorých nočných hodín a po vyhodnotení nasledovala bujará zábava.

Spokojnosť s priebehom turnaja vyjadril vedúci prevádzky Marek Mrllák. „Pre úspech plánujeme v máji zorganizovať ďalší turnaj, kde bude väčší počet účastníkov a bude sa hrať o ešte atraktívnejšie ceny. Počas letných mesiacov zorganizujeme aj viaceré zaujímavé športové či spoločenské podujatia pre deti aj dospelých, myslím si, že sa návštevníci majú na čo tešiť“, uviedol Marek Mrllák.

Hepaj_turnaj
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM