Veronika Zeiselová Futbal

Už ste to počuli? Tréner šalianskych futbalistov dal ponuku Šebovi!

Slovenský útočník, ktorý je už dva roky bez klubu, dostal ponuku strieľať góly za druholigovú Šaľu priamo od trénera Ladislava Molnára. Uvidíme, ako to nakoniec celé dopadne.

Ilustračný obrázok k článku Už ste to počuli? Tréner šalianskych futbalistov dal ponuku Šebovi!
Zdroj: TASR

Útočník Filip Šebo už dva roky nemá klub. Vo vysielaní televízie Digi Sport dostal ponuku strieľať góly od trénera nášho FK Slovan Duslo Šaľa. „Ešte sa dohodneme,“ povedal kouč.*** „Všetko je otvorené. V každom prípade som veľmi vďačný, že je jeden z mála slovenských trénerov, ktorý mi takúto ponuku dal,“*** uviedol Šebo pre portál Športky.sk

„Určite som neprestal hrať futbal. Chcel by som hrať aj ďalej, ale otázne je, kde a kedy. Som otvorený všetkému,“ povedal ďalej 30-ročný futbalista pre portál Športky.sk. Šebo je momentálne voľný hráč, údajne sa o neho zaujímalo v lete niekoľko poľských klubov. Útočník naposledy pôsobil v Slovane Bratislava, predtým hrával aj za francúzsky FC Valenciennes, škótsky Glasgow Rangers, rakúsku Austriu Viedeň, Artmediu Petržalka, Inter Bratislava. Bol aj oporou slovenskej reprezentácie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM