Zlatica Gregorová Rôzne

Útulkáči prichádzajú: Pomôžte a osvojte si chlpáča, FOTO

Opäť je tu čas, kedy v spolupráci s OZ Zatúlané psíky Šaľa chceme predstaviť skvelých spoločníkov do vašej rodiny. Ich osud nám nie je ľahostajný.

Zdroj: Dnes24.sk

Pracovníci šalianskeho útulku sa o zatúlancov náležite starajú, potešili by sa však, keby pre svojich dočasných klientov našli trvalý domov s láskavými ľuďmi. Pozrite si našu fotogalériu, kde nájdete aktuálnych adeptov na osvojenie. Preštudujte si i informácie o svojom vyvolenom chlpáčovi, aby ste sa o ňom niečo dozvedeli. Potom už len stačí, aby ste sa ozvali pracovníkom OZ Zatúlané psíky Šaľa a psík je váš.

Volajte, píšte

Aby vám štvornohého miláčika nikto vopred nevyfúkol, čo najrýchlejšie kontaktujte šaliansky útulok osobne, cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Odborná opatera

Všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TÍTO krásavci.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

BALTÍK je krásny strapatý mix francúzskeho buldočka. Bude skvelým bytovým psíkom, ak sa mu majiteľ bude venovať. Balto sa našiel v Šali a jeho bývalý majiteľ sa k nemu nehlási, tak trávi zimu zavretý v odchytovom koterci.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

PONCHO má cca 3 roky, je to špic s prekrásnym úsmevom na papuľke. Poncho je veľmi rád, že má plnú misku a psích kamarátov, ešte viac by sa mu ale páčilo byť doma, vo svojom.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Strapatý mix yorkshíra sa taktiež našiel v uliciach mesta a nikto sa k nemu nehlási. Aj keď je priam neuveriteľné, že by takýto drobček nemal majiteľa, predsa mu hľadáme nový a lepší domov, kde sa o neho budú zodpovedne starať.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

SIMČA je pani v najlepších rokoch a jej rodina sa odsťahovala na iné miesto bez nej. Simi vyzerá možno na prvý pohľad nevrlo, je to však to najláskavejšie stvorenie pod slnkom. Táto dobrá a vďačná fenka čaká na svojho človeka a novú šancu v útulku.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

SPOOKY doteraz za svoj život zažil málo pekného. Reťaz, zimu, hlad a bolesť. Preto pre neho hľadáme čo najrýchlejšie miestečko v teple, u ľudí, ktorí mu dajú dobré jedlo, teplý pelech a veľa lásky. Spooky v byte nič neničí a vydrží aj sám, bude ideálnym spoločníkom.

FOTO, Útulkáči prichádzajú: Pomôžte a osvojte si chlpáča
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM