Zlatica Gregorová Iné športy

Úspešné nočné korčuľovanie: Šaliansky ľad brázdilo vyše 500 účastníkov, FOTO

Zima je síce na poriadny mráz skúpa, to však nebráni tomu, aby sa počas nej diali rôzne podujatia. Aj naši parlamenťáci pripravili športovú akciu.

Ilustračný obrázok k článku Úspešné nočné korčuľovanie: Šaliansky ľad brázdilo vyše 500 účastníkov, FOTO
5
Galéria
Zdroj: Mládežnícky parlament Šaľa

Nočné korčuľovanie po svojej predvlaňajšej premiére skončilo s úspechom. Členovia Mládežníckeho parlamentu mesta Šaľa (MP) tak nadviazali na jeho pokračovanie. Posledný januárový deň 2020 patril každému, kto rád brázdi ľad s nohami na korčuliach.

S dídžejom

Kto mal záujem, mohol sa 31.januára 2020 od 18.00 hod. prísť zabaviť na zimný štadión. Tam už návštevníkov vítali parlamenťáci aj parádna hudba s DJ Huxom. Tajomníčka šalianskeho parlamentu Tatiana Keseliová s kolegami už vopred avizovala, že tento rok bude opäť špeciálny.

Niesol sa v znamení viacerých pozitívnych zmien. Prekonali sme rekord v počte účastníkov, prišlo ich cez 550! Krásne číslo, za ktoré patrí všetkým účastníkom jedno veľké ďakujeme,“ prezradila Tatiana.

Podujatie sa členom Mestského parlamentu mesta Šaľa (MP) podarilo zorganizovať vďaka spolupráci Mesta Šaľa, Spojenej školy Nivy 2, OZ Šaľania aj pracovníkom zimného štadióna. Teraz už mládežníci čakajú na odozvy.

Pošlite komentár

Tatiana Keseliová nás informovala aj o ďalšej aktivite. Ak na sociálnej sieti (MP) dáte čo najskôr vedieť, ako sa vám podujatie páčilo a či by ste privítali ešte jedno takéto nočné korčuľovanie, aj vy prispejete k jeho zorganizovaniu. Každý komentár sa počíta. Mládežníci by ním, v prípade vášho záujmu, radi ukončili korčuliarsku sezónu.

Foto: ilustračné

Vo fotogalérii si pozrite zábery z Nočného korčuľovania 2020.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a budete mať vždy zabezpečený čerstvý prísun informácií zo Šale a okolia.

Úspešné nočné korčuľovanie: Šaliansky ľad brázdilo vyše 500 účastníkov, FOTO
5
Galéria
Zdroj: Mládežnícky parlament Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM