Zlatica Gregorová Iné športy

Trnoveckí dobrovoľní hasiči chystajú súťaž: Zabojujú o Pohár starostu obce

Aj v okrese Šaľa sa nájde dosť ľudí, ktorí sú zapálení pre dobrú vec. Nadšenci boja s ohňom sú zoskupení do združení či zborov.

Ilustračný obrázok k článku Trnoveckí dobrovoľní hasiči chystajú súťaž: Zabojujú o Pohár starostu obce
35
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

Tieto organizácie výjazdmi pomáhajú likvidovať požiare, aj ďalšie nepríjemné situácie napr. v súvislosti so škodami, ktoré napácha počasie.

Hasičská súťaž

Okrem toho sa zapájajú do rôznych spoločenských aktivít a predstavujú svoju činnosť verejnosti. Dobrovoľný hasičský zbor v Trnovci nad Váhom opäť organizuje Hasičskú súťaž. Podľa organizátorov si už 3. augusta 2019 od 10.00 hod. budete môcť vychutnať požiarny útok. Víťazi si odnesú Pohár starostu obce.

Podujatie sa bude konať na futbalovom ihrisku v Trnovci nad Váhom a svoje sily si zmerajú muži aj ženy. Tí budú rozdelení do dvoch kategórií: klasika a šport a mužské a ženské družstvá.

7-členné družstvá

Podľa zverejnených informácií organizátorov, každé družstvo bude bude obsahovať sedem členov. Všetko bude prebiehať na trávnatom povrchu. „Ako prvé štartuje domáce družstvo, ostatné v poradí v akom sa nahlásili, alebo prichádzajú, muži, aj ženy. Za družstvo môže nastúpiť maximálne 1 cudzí súťažiaci a ten musí mať vlastný domáci dres,“ uviedli dobrovoľní hasiči.

Vo fotogalérii si pozrite zábery z prehliadky motorkárov v Trnovci nad Váhom.

Foto: ilustračné

Do Trnovca nad Váhom prilákali motorkárov: Návštevníkov zaujali aj hasiči, FOTO
35
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM