Zlatica Gregorová Rôzne

Trnovčania sa pustili do príjemného boja: Začala súťaž o naj záhradku

Po vlaňajšej premiére pokračujú druhým ročníkom. Vďaka relaxu a zábave môžu obyvatelia dediny vyhrať zaujímavé ceny.

Ilustračný obrázok k článku Trnovčania sa pustili do príjemného boja: Začala súťaž o naj záhradku
Foto: Zlatica Gregorová

Druhý ročník Súťaže o najkrajšiu záhradku a predzáhradku v Trnovci nad Váhom už odštartoval. Stalo sa tak presne na Deň Zeme 22. apríla 2018. Obec ju vyhlásila spolu s Komisiou školstva, mládeže a kultúry a Komisiou výstavby a životného prostredia pri Obecnom zastupiteľstve. Nadšenci zelene, kvetín a stromov a ako aj platonickí pestovatelia sa môžu do tejto viac ako štvormesačnej akcie zapojiť.

Odmeny ich neminú

Súťažou chceme motivovať našich obyvateľov, aby si skrášľovali svoje okolie a posielali nám svoje fotografie do súťaže,“ povedala nám kultúrna referentka OcÚ Trnovec nad Váhom Iveta Mesárošová. Snaha súťažiacich bude opäť korunovaná nielen dobrým pocitom, obdivom susedov ale aj vecnými cenami.

Foto do konca júla

Ako sme sa dozvedeli, súťaž sa skončí 31. augusta 2018. Až do 31. júla 2018 môžu kreatívci zasielať minimálne 3 kusy fotografií svojich záhradiek alebo predzáhradiek na adresu: iveta.mesarosova@trnovecnadvahom.sk

Minimálne 3 fotky

Organizátori informovali, že v prípade, ak si nemáte ako odfotiť svoje zákutia, môžete požiadať o túto službu na tel. čísle 031/7781496 alebo v kancelárii prvého kontaktu na prízemí obecného úradu. Okrem fotografií je potrebné zaslať i kontaktné údaje súťažiaceho – meno, priezvisko, adresa trvalého pobytu a tel. číslo k registrácii.

Môžete hlasovať

Počas celého augusta budú všetky súťažné fotografie zverejnené na Facebookovej stránke Obce Trnovec nad Váhom a môžete za ne hlasovať do 31. 8. 2018. Fotografia s najväčším počtom hlasov vyhráva. Výherca bude odmenený na podujatí Rozlúčka s letom, ktorá sa bude konať v septembri tohto roka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM