Zlatica Gregorová Rôzne

Trnovčania s dobrým srdcom: 16 dôchodcov potešili vytúženými darčekmi

V blízkej dedine vykonáva svoju činnosť Zariadenie opatrovateľských služieb. Klientom poskytujú pravidelnú starostlivosť.

Ilustračný obrázok k článku Trnovčania s dobrým srdcom: 16 dôchodcov potešili vytúženými darčekmi
7
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

Obyvatelia dediny, ktorí si už svoje odpracovali, si v zariadení užívajú zaslúžený odpočinok. Aby sa vo vianočnom čase neoddávali iba spomínaniu a neprepadal ich smútok, pracovníci tohto objektu svojim klientom pomáhajú, ako sa dá. Spôsob, ako seniorom čo najviac spríjemniť sviatky, našli i kompetentní v obecnom úrade.

Úžasná výzva

Vyhlásili výzvu, že ktorýkoľvek občan sa môže „zapojiť do projektu a splniť každému klientovi jeho vianočné želanie, aby sme priniesli do ich životov kúsok Vianoc, potešili ich darčekom, aby si pripomenuli, že nie sú sami a tieto sviatky sa pre nich nestali časom smútku a prázdnoty,“ uvádza obec na sociálnej sieti.

Záujemcovia mohli obdarovanému zabezpečiť darček presne podľa jeho želania a aj mu ho osobne odovzdať. Cieľom bolo, aby každý zo 16 klientov vo veku od 58 do 93 rokov dostal svoj vytúžený darček.

Vysnívané

Medzi snami klientov zariadenia boli teplé papuče, nočná košeľa, parfum, deka i sladkosti. Že obyvatelia Trnovca nad Váhom nie sú ľahostajní a majú dobré srdce, dokázali tak, že každý bol nakoniec obdarovaný.

Do bodky splnené

Opäť sa ukázalo, že medzi nami žije mnoho ľudí s veľkým a dobrým srdcom. Do našej výzvy potešiť klientov Zariadenia opatrovateľských služieb a splniť im vianočné priania sa zapojili od jej vyhlásenia a všetky želania boli splnené :). Úprimne ďakujeme všetkým darcom, lebo nielenže tieto priania splnili a darčeky osobne odovzdali, ale priniesli darčeky aj „nad rámec“ našej výzvy. V mene klientov ďakujeme,“ uvádza obec na sociálnej sieti.

Foto: ilustračné

Vo fotogalérii uvidíte zábery z Podpísania spolupráce medzi Trnovcom nad Váhom a Bajótom.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a budete mať vždy zabezpečený čerstvý prísun informácií zo Šale a okolia.

Trnovčania nadviazali cezhraničnú družbu: Spoluprácu uzavreli do Vianoc, FOTO
7
Galéria
Zdroj: archív obce Trnovec nad Váhom
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM