Zlatica Gregorová Rôzne

Trnovčania môžu hlasovať: Obec vyhlásila originálnu súťaž o naj výzdobu

Sviatky, obzvlášť tie vianočné sa snažíme využiť aj na skrášlenie svojich príbytkov. Čoraz viac zdobíme predzáhradky, či fasádu domu.

Ilustračný obrázok k článku Trnovčania môžu hlasovať: Obec vyhlásila originálnu súťaž o naj výzdobu
Zdroj: TASR

Každý tak urobí podľa chuti, nálady a vkusu. Vo vnútri trónia vianočné stromčeky a vonku to hýri svetielkami a inými dekoráciami.

Rozžiaria obec

A práve vonkajšia výzdoba trnoveckých príbytkov padla do oka usporiadateľom zaujímavej akcie. Členovia Komisie školstva, mládeže a kultúry pri Obecnom zastupiteľstve v Trnovci nad Váhom a samotná obec sa spolu rozhodli zapojiť do nej každého záujemcu s tou naj výzdobou. Všetko sa bude točiť okolo žiariacich hviezdičiek, srdiečok, farbených aj bielych blikotačiek a možno aj osvetlených dedov Mrázov, či sobov. Žiadne medze sa súťažiacim nekladú.

Súťaž O najkrajšiu vianočnú výzdobu odštartovali 9. decembra 2017 a potrvá až do 6. januára 2018. V tomto termíne môžu najmenej 18 – roční Trnovčania poslať 3 kusy fotografií z rôznych pohľadov na vianočnú výzdobu svojho príbytku spolu s kontaktnými údajmi. Zasielať ich môžete najneskôr do 20. decembra 2017.

„V termíne od 21. 12. 2017 do 06. 01. 2018 budú všetky súťažiace fotografie očíslované a zverejnené na facebookovej stránke obce, kde obyvatelia budú môcť hlasovať za najkrajšiu vianočnú výzdobu a vianočné osvetlenie domu, predzáhrady alebo záhrady, ktoré sa im najviac páčia. Hlasovať sa môže najneskôr do 06. 01. 2018 do 24.00 hod. Fotografia s najväčším počtom like – vyhráva,“ uvádzajú usporiadatelia súťaže.

Súťažou chcú všetci spoločne zviditeľniť obec a oceniť snahu, vkus aj fantáziu účastníkov súťaže. Pretože už len samotná inštalácia výzdoby domu,č i predzáhradky si zaslúži uznanie. Nehovoriac o tom, ako bude Trnovec nad Váhom počas najbližších dní žiariť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM