Monika Földešiová Tlačové správy

Tak toto je pecka! Buďte in a získajte prácu cez svoj mobil

Kedysi sme krúžkovali inzeráty v novinách, neskôr surfovali po internete. Dnes stačí na získanie práce snov vynaložiť iba minimum námahy. Práca totiž príde sama. Do mobilu.

Ilustračný obrázok k článku Tak toto je pecka! Buďte in a získajte prácu cez svoj mobil
Zdroj: Webnoviny.sk

(PR) – Vďaka mobilným aplikáciám na vyhľadávanie práce sa môžete uchádzať o prácu kdekoľvek a kedykoľvek. S najnovšou z nich prichádza personálna agentúra Adecco. „Aplikácia Adecco jobs in Slovakia ponúka jednoduché filtrovanie pracovných ponúk podľa kategórie práce, lokality a typu pracovného pomeru,“ približuje Ivana Vačoková, Permanent Placement Manager. Miesto pohovoru zobrazí na mape. Na pracovnú ponuku sa dá reagovať okamžite, samozrejmosťou je možnosť zdieľania cez e-mail alebo facebook.

„Výhodou oproti vyhľadávaniu cez počítač je fakt, že s aplikáciou máte vždy prehľad o pracovných ponukách, na ktoré ste reagovali. Automaticky sa ukladajú do samostatného priečinka,“ vysvetľuje ďalej Ivana Vačoková.

Aplikácia Adecco jobs in Slovakia je dostupná zdarma pre iPhone a Android. Adecco v súčasnosti ponúka pracovné pozície najmä v oblasti IT, v automobilovom priemysle a v administratíve, na Slovensku aj v zahraničí.

foto: play.google.com/ Adecco jobs

Tak toto je pecka! Buďte in a získajte prácu cez svoj mobil
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM